استرالیا

موزه ملبورن استرالیا

موزه ملبورن استرالیا

موزه ملبورن استرالیا یکی از جاذبه هایی است که بازدید از آن به صورت خانوادگی مسلما دلچسب تر و جذاب تر خواهد بود. موزه ای که در باغ های کارلتون شهر ملبورن قرار داشته و قدمت ساخت آن به سال `1854 می رسد. جالب است بدانید که موزه مذکور که از آن به عنوان بزرگترین موزه در نیمکره جنوبی هم یاد می شود محل نگهداری و نمایش بیش از 17 میلیون شیء تاریخی و یا اثر هنری عمدتا بازمانده از قرون 18 و 19 میلادی است.

از مهمترین و شاخص ترین مشخصات موزه مذکور یکی طرح معماری شبه گرید آن می باشد که در وهله اول جلب توجه می کند. دومی نیز بازدید از گالری های متنوع این موزه شامل الری جنگل، گالری ذهن و بدن، گالری ملبورن، گالری پاسیفیکا، گالری تکامل و غیره می باشد که دیدن هر یک از آنها توام با لذت خاص خود است. جهت طرح سوالات تخصصی خود در باب شرایط سفر و اقامت ایرانیان در استرالیا 2023 نیز می توانید با ما در مجموعه سفیران سفر در ارتباط باشید.

درباره موزه ملبورن استرالیا چه می دانید؟

موزه ملبورن یا Melbourn Museum موزه ملی و تاریخ فرهنگی واقع در باغ های کارلتون شهر ملبورن استرالیاست. در حقیقت موزه مذکور در نزدیکی ساختمان نمایشگاه رویال قرار داشته و به عنوان بزرگترین موزه در نیمکره جنوبی محسوب می شود. موزه ای که در سال 2000 به عنوان پروژه دولت ویکتوریا فتتاح شد. این موزه همچنین پاسخ بجا و مناسبی در برابر وضعیت شهری ملبورن بوده و مکانی جذاب برای آموزش، تاریخ، فرهنگ و هنر فراهم می کند. موزه ای که در سال 2011 جایزه بهترین جاذبه توریستی استرالیا را کسب کرد. در تصویر زیر نمای ورودی موزه ملبورن استرالیا را مشاهده می کنید:

نمای ورودی موزه ملبورن استرالیا

علاوه بر گالری ها، این موزه همچنین فضاهایی مثل Curious نیز دارد که در قالب آن بازدیدکنندگان می توانند کارکنان موزه را دیده و به پاسخ سوالات خود درباب کلکسیون ها، تحقیقات و آثار و اشیاء موجود در این موزه برسند. بخش های پشت خانه میزبان برخی از کلکسیون های دولتی موزه ویکتوریاست که دربرگیرنده بیش از 17 میلیون آیتم شامل اشیاء مربوط به مردمان بومی استرالیا و فرهنگی های جزیره نشینان اقیانوس آرام، مطالعات تاریخی، دیرینه شناسی، فناوری و جامعه و نیز باغ جانور شناسی می باشد.

درباره موزه ملبورن استرالیا

موزه ملبورن استرالیا، موزه پست مدرنیستی

موزه مذکور که دیگر به عنوان جاذبه اصلی شهر ملبورن هم تبدیل شده یک موزه پست مدرنیستی است که توسط معماران شرکت دنتون کروکر مارشال طراحی شده است. ساخت این موزه به مدیریت بولدر استون هومیبروک انجام شده و ساخت آن در سال 2001 تکمیل شده اما این موزه در سال 2000 رسما افتتاح شد. موزه ای که نظم شبه شبکه ای داشته و دربرگیرنده فرم ها و اشکال متحد المرکز فولای است. طرحی از نمای بیرونی موزه ملبورن را در زیر مشاهده می کنید:

نمای بیرونی موزه ملبورن

از مهمترین مشخصات این موزه علاوه بر معماری جذاب ساختمان این موزه همچنین وجود الری های مختلف در آن می باشد. گالری های مذکور عبارتند از:

  • گالری ملبورن
  • تاریخچه ملبورن
  • گالری مایند اند بادی یا گالری ذهن و جسم
  • گالری تکامل
  • گالری جنگل
  • مرکز فرهنگی بومی- محلی بنجلیکا
  • گالری پاسیفیکا
  • تورینگ هال

دیگر جاذبه های موزه ملبورن چیست؟

موزه ملبورن استرالیا یکی از جاذبه های برگزاری فستیوال ملبورن 2006 بوده است؛ فستیوال هنری که همراه با بازی های مشترک المنافع 2006 در شهر ملبورن برگزار شد. در بین نمایشگاه های برگزار شده در این موزه یکی از آنها نمایشگاه صنایع دستی و محصولات فرهنگی موسوم به Common Goods:Cultures Meet Through Craft بود که به نمایش صنایع دستی ساخت هنرمندانی از استرالیا، نیوزلند و کانادا می پرداخت. در کنار این همچنین بازار تولیدکنندگان موسوم به بازار تولیدکنندگان ویکتوریایی نیز وجود داشت که در این بازارها بهترین محصولات از مردمان محلی ویکتوریا به فروش می رسید. از دیگر غرفه های برپا شده در این موزه می توان به غرفه رقابت آشپزی اشاره نمود که عرصه هنرنمایی آشپزان محلی بوده است.

دیگر جاذبه های موزه ملبورن

اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق کار

شاید این سوال برای شما نیز مطرح شود که چگونه و به چه طریقی می توان به اقامت دائمی استرالیا دست یافت و به آسانی مقیم این کشور شد؟ پاسخ این سوال این است که اخذ اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 189 روشی است ساده که در آن شما بدون نیاز به اسپانسر می توانید اولا ایالات استرالیایی محل کار و اقامتتان را تعیین کنید و ثانیا اعضای خانواده خود را نیز همراهتان به استرالیا ببرید. اما برای شروع این پروسه شما بایستی به دو نکته زیر توجه نمایید:

اخذ اقامت دائم استرالیا

به این ترتیب درخواست متقاضیان واجد شرایط با توجه به معیارهای زیر امتیازبندی و در صورت کسب امتیاز لازم به مرحله اخذ دعوت نامه می روند:

  • مدرک تحصیلی یا مدرک آکادمیک
  • سن و سال متقاضی
  • تحصیلات در استرالیا
  • سابقه کاری در استرالیا
  • سابقه کاری خارج از استرالیا
  • نسلط به زبان انگلیسی
  • دانش زبانی خاص
  • صلاحیت تحصیلات تخصصی
  • همسر

فقط در صورت کسب امتیاز لازمه است که شما به عنوان یک متقاضی واجد شرایط می توانید برای تحویل پرونده درخواست یا فرم ابراز تمایل (EOI) اقدام نمائید. و در صورت ارزیابی و تایید نهایی برایتان دعوت نامه رسمی صادر می شود. شمای کلی این پروسه از اول تا آخر نیز به صورت زیر می باشد:

پروسه اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای کار

برای اطلاع از ریز جزئیات و شرایط انواع ویزای استرالیا حتما از مشاوره های رایگان و کاملا تخصصی با کارشناسان مجموعه سفیران سفر بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *