انگلستان

موزه فیتز ویلیام در انگلستان

موزه فیتز ویلیام در انگلستان

موزه فیتز ویلیام در انگلستان موزه هنر و اشیاء قدیمی می باشد و به عنوان بخشی از دانشگاه کمبریج محسوب می شود. این موزه در سال 1816 میلادی تحت فرمان و خواست ریچرد فیتز ویلیام هفتمین ویسکونت فیتز ویلیام پایه گذاری شد. و از همان زمان تا کنون نیز به عنوان یکی از بهترین کلکسیون های اشیاء آنتیک و هنرهای مدرن در غرب اروپا محسوب می شود. جالب است بدانید که در این موزه بیش از نیم میلیون شیء و اثر هنری از اساتید و هنرمندان بنام مثل مونت، پیکاسو، ونکوک، رامبرانت و غیره وجود دارد.

اما از جمله آثار آنتیک به نمایش درآمده در این موزه نیز می توان به نقش برجسته بالدار نمرود و سردیس مرمری آنتینوس اشاره کرد. پس هدف از نمایش کلکسیون آثار هنری و اشیاء آنتیک در این موزه نیز واکاوی تاریخ جهان هنر از زمان قدیم تا عصر حاضر می باشد. برآوردها نیز نشانگر آن است که فقط در سال 2019 حدود 349484 نفر از موزه فیتز ویلیام دیدن کردند. تیم کارشناسان مجموعه سفیران سفر در ادامه این بحث جذاب شما عزیزان را با جزئیات بیشتری از موزه فیتز ویلیام و شرایط بازدید از آن مطلع خواهند کرد.

تاریخچه احداث موزه فیتز ویلیام در انگلستان

این موزه در سال 1816 میلادی همراه با میراث کتابخانه و کلکسیون هنری ریچارد فیتز ویلیام هفتمین ویسکونت فیتز ویلیام پایه گذاری شد. بنا به اسناد و مستندات تاریخی موثق نیز برای برپایی این موزه در آن زمان حدود 100000 پوند هزینه شد. و اینچنین شد که موزه فیتز ویلیام با حدود نیم میلیون اثر هنری و اشیاء آنتیک به یکی از بهترین موزه های کشور انگلستان تبدیل شد. در ابتداء نیز کلکسیون این موزه در ساختمان مدرسه پرسدر خیابان فری اسکول قرار داشت اما در سال 1842 میلادی به اولد اسکولز در مرکز کمبریج که پذیرای کتابخانه دانشگاه کمبریج نیز بود، منتقل شد.

احداث موزه فیتز ویلیام در انگلستان

اما این پایان ماجرا نبود و سنگ بنای ساختمان جدید موزه در سال 1848 میلادی توسط گیلبرت اینسیل گذاشته شد. و نهایتا موزه فیتز ویلیام در سال 1848 میلادی افتتاح شد. این در حالی است که تالار ورودی پالادین در سال 1875 میلادی توسط ادوارد میدلتون باری تکمیل شد. از دیگر کمک های قابل ذکر به موزه فیتز ویلیام در انگلستان کمک 80000£ پوندی و نیز تقدیم 84 تابلو نقاشی نفیس از کلکسیون خصوصی اش به موزه فیتز ویلیام بود.

تاریخچه احداث موزه فیتز ویلیام در انگلستان

کلکسیون بزرگ موزه فیتز ویلیام در انگلستان

پس مشخص شد که موزه فیتز ویلیام در انگلستان Fitzwilliam Museum متعلق به دانشگاه کمبریج بوده و به عنوان جاذبه شهر کمبریج نیز محسوب می شود. موزه ای که از نوع موزه های هنری است و درصدد است تا با ارائه آثار هنری و اشیاء قدیمی روایت دیگری از تاریخ هنر را به بازدیدکنندگانش ارائه نماید. به همین دلیل نیز موزه فیتز ویلیام جزء یکی از بهنرین کلکسیون های آنتیک و هنر مدرن در اروپای غربی قلمداد می شود. کلکسیون این موزه تقریبا از 600000 اثر هنری و اشیاء قدیمی تشکیل شده است که در 5 بخش نسخه های موسیقی، کلکسیون مصری، تابلوهای نقاشی، برنزهای میکلانژ و نیز رخدادها دسته بندی می شود.

کلکسیون بزرگ موزه فیتز ویلیام در انگلستان

در واقع گنجینه های موزه فیتز ویلیام در انگلستان شامل آثار هنری از هنرمندان مشهور اروپایی مثل رامبرانت، سزانه، ون دایک، پیکاسو، روبنز، مونت، وینسنت ونکوک و غیره می باشد. همچنین اشیاء آنتیک نمایش داده شده در این موزه شامل اشیائی از تمدن های باستانی مثل تمدن های مصر، نوبیا، یونان و روم می باشد. از معروفترین آثار و اشیاء آنتیک موجود در این موزه نیز می توان به نقش برجسته بالدار نمرود و سردیس مرمری آنتینوس اشاره نمود.

نحوه بازدید از موزه فیتز ویلیام در انگلستان

همانگونه که در ابتدای مبحثمان نیز گفتیم، موزه فیتز ویلیام موزه اصلی دانشگاه کمبریج محسوب می شود و از همین رو نیز شما برای بازدید از آن بایستی به شهر کمبریج، خیابان ترومپینگتون سفر کنید. از نزدیکترین ایستگاه مترو به این موزه نیز می توان به ایستگاه بروکساید- کمبریج اشاره کرد. بد نیست این را هم بدانید که موزه فیتز ویلیام به جز روز دوشنبه از روز سه شنبه تا شنبه هر هفته از ساعت 10 صبح تا 5 بعد از ظهر باز است. و بالاخر در روز یکشنبه نیز از ساعت 12 تا 5 بعد از ظهر باز است. ضمنا هزینه بلیط ورودی موزه فیتز ویلیام از $5.25 (دلار) شروع می شود.

نحوه بازدید از موزه فیتز ویلیام در انگلستان

بازدید از کدام نوع موزه ها در انگلستان رایگان هستند؟

موزه ها از اصلی ترین جاذبه های توریستی و نیز از پربازدیدترین مراکز گردشگری کشور انگلستان مخصوصا شهر لندن به حساب می آیند. این موزه ها در انواع و اقسام مختلفی وجود دارد. برخی از آنها از نوع هنری، بعضی از موزه های انگلستان از نوع تاریخی، عده ای نیز از نوع فرهنگی و حتی برخی دیگر از این موزه ها از نوع علمی و یا تکنولوژی هستند. در این بین اغلب موزه های انگلستان مثل موزه فیتز ویلیام از نوع موزه های پولی بوده و بازدید از آنها مستلزم پرداخت هزینه بلیط ورودی است.

این موزه ها معمولا از نوع موزه های خصوصی می باشند. ولی برخی دیگر از موزه های کشور انگلستان هستند که بازدید از کلکسیون آنها رایگان می باشد. این موزه ها نیز از نوع موزه های دولتی یا موزه های عمومی هستند. از جمله این موزه ها نیز می توان به موزه بریتیش اشاره کرد. شما هموطن عزیز از طریق اخذ مشاوره از کارشناسان مجموعه سفیران سروش سعادت ضمن دریافت پاسخ تمامی سوالات خود همچنینم می توانید با اشراف کامل و برنامه های دقیقی برای سفرتان آماده شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *