اندونزی

معبد سوو در اندونزی

معبد سوو در اندونزی

معبد سوو در اندونزی دومین معبد بزرگ پیروان دین بودایی در این کشور و از مهمترین جاذبه های توریستی یوگیاکارتا محسوب می شود. این معبد یک معبد قرن هشتمی قلمداد شده و درست در 800 متری شمال پرامبانان در جاوه مرکزی قرار دارد. معبدی بزرگ که خود از 249 معبد تشکیل شده است. در این بین حدود 240 معبد کوچک یا آپیت به صورت ردیفی قرار گرفته و شکل یک مستطیل را به خود گرفته اند. حلقه دوم معابد، معابد بزرگ می باشد که گویا تعداد آنها 8 معبد بوده و در نهایت نیز معبد اصلی در مرکز این چیدمان قرار داشته است. در اصل این نوع پیکربندی به نوعی چشم انداز کیهان از نظر ماهایانا بودیست را بیان می کند. به منظور دریافت اطلاعات بیشتر راجع به لیست بزرگترین و معروفترین معابد اندونزی حتما با ما در مجموعه سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.

تاریخچه مختصری درباب معبد سوو در اندونزی

بر طبق کتیبه کلوراک که قدمت آن به 782 میلادی می رسد و نیز کتیبه مانجونسریگرا که قدمت آن نیز به سال 792 میلادی می رسد، نام اصلی مجموعه معبد سوو (Sewu Temple in Indonesia) احتمالا مانجوسری گراها به معنای خانه مانجوسری بوده است. مانجوسری یک بودایی باورمند به آموزه های بودایی ماهایانا می باشد که سمبل خرد بزرگ می باشد. در حقیقت، معبد سوو در اواخر قرن هشتم و در پایان پادشاهی راکای پاناگکاران ساخته شده است و در طی پادشاهی جانشین اش پادشاه ایندرا نیز تکمیل شده است. در تصویر زیر نمایی از معبد اصلی سوو و معابد آپیت مجاورش را ملاحظه می کنید:

نمایی از معبد اصلی سوو و معابد آپیت مجاورش

طراحی و ساخت معبد سوو در اندونزی

مجموعه معبد سوو بزرگترین مجموعه بودایی در منطقه پرامبانان می باشد. این مجموعه معبد در یک زمین مستطیلی شکل به طول 185 در 165 متر ساخته شده است. جالب است بدانید که در هر چهار جهت اصلی این معبد یک ورودی وجود دارد، اما ورودی اصلی در سمت شرقی معبد قرار دارد. هر کدامیک از ورودی ها نیز توسط مجسمه های دواراپالای دو قلو محافظت می شود. تصویر زیر نشانگر ماکت معماری معبد کاندی سوو می باشد:

ماکت معماری معبد کاندی سوو

همان طوری که پیشتر هم گفته شد، مجموعه معبد سوو از 249 بنا یا بهتر بگوییم معبد تشکیل شده است که چیدمان آن با توجه به الگوی ماندالا در اطراف تالار مرکزی اصلی می باشد. در واقع این پیکربندی به نوعی نمای کیهان از نظر ماهایانا بودیست را نشان می دهد. طرح کلی کاندی سوو را در تصویر زیر مشاهده می کنید:

طرح کلی کاندی سوو

در مجموع از بین این 249 معبد در حدود 240 معبد به نام معبد آپیت نامیده می شود. اما معبد آپیت چیست؟ در امتداد محور مرکزی شمال به جنوب و شرق به غرب در فاصله حدود 200 متری بین ردیف های دوم و سوم معبد کوچکتر معابد جناحی یا آپیت قرار دارد. تعداد 9 معبد نیز به عنوان معبد بزرگ شناخته می شود که دوتای آن به مرور زمان از بین رفته است. و بالاخره معبد اصلی در مرکز آپیت ها قرار داشته و به شکل یک پلیگون 20 ضلعی صلیبی شکل می باشد.

طراحی و ساخت معبد سوو در اندونزی

معرفی جاذبه ای در اندونزی به نام معبد سوو

همان طوری که گفته شد، معبد سوو Sewu Temple پس از معبد بوروبودور دومین معبد بزرگ هندوها در کشور اندونزی محسوب می شود. جالب است بدانید که بین خود هندوها یا بودایی ها برای معبد از کلمه کاندی استفاده می شود و از همین رو نام رایج برای این معبد همان کاندی سوو می باشد. معبدی بسیار بزرگ که مردم محلی به آن لورو جونگرانگ نیز می گویند که به معنای هزار معبد می باشد. در واقع این معبد مجموعه ای شامل 249 معبد می باشد. باستان شناسان هم معتقدند که نام اصلی معبد مانجونسریگرا بوده است.

معرفی جاذبه ای در اندونزی به نام معبد سوو

بهترین زمان برای دیدن معبد سوو در اندونزی؟

کمتر کسی است که با نام بالی Bali آشنا نباشد. بالی قطب صنعت گردشگری نه تنها در کشور اندونزی بلکه سراسر منطقه جنوب شرقی آسیاست. جایی که با عنوان جزیره خدایان نیز مشهور است و این نامگذاری هم بیشتر به خاطر وجود معابد متعدد در این شبه جزیره مثل معبد سوو می باشد. کلا بهترین زمان برای بازدید از بالی و جاذبه های مختلف آن نیز از ماه آوریل تا ماه اکتبر می باشد. چرا که در این زمان شرایط آب و هوای بالی برای گردشگران مناسب است. از باران های شدید موسمی دیگر خبری نیست و ضمنا هوا روبه گرمی می گذارد.

بهترین زمان برای دیدن معبد سوو در اندونزی

برای سفر آسان و راحت به اندونزی داشتن یکسری مدارک مهم الزامی است. در حقیقت بدون داشتن این مدارک مخصوصا در ایام شیوع بیماری کرونا امکان ورود به خاک اندونزی برای جهانگردان و توریست های خارجی فراهم نیست. از جمله این مدارک نیز می توان به پاسپورت، ویزای سفر به اندونزی، بیمه مسافرتی، رزرو هتل، کارت واکسیناسیون، گواهی نتیجه منفی تست PCR و نیز مدارک شناسایی می باشد. شما عزیزان از طریق ارتباط با مجموعه سفیران سروش سعادت می توانید علاوه بر اخذ اطلاعات گردشگری از اقصی نقاط جهان همچنین در جریان مشاوره های حرفه ای اخذ ویزای سفر نیز قرار بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *