اوکراین

دروازه طلایی کیف در اوکراین

دروازه طلایی کیف در اوکراین

دروازه طلایی کیف در اوکراین یکی از اصلی ترین جاذبه های توریستی پایتخت اوکراین با علاقه مندان بسیار محسوب می شود. ساخت این بنا از سال 1017 میلادی و در طی حاکمیت یاروسلاو خردمند شروع شد و در سال 1024 میلادی نیز ساختش به پایان رسید. بنایی که در جریان جنگ های قرون وسطایی کاملا تخریب شده بود اما در سال 1982 میلادی به دست مقامات شوروی سابق کاملا بازسازی شد. و حالا نیز میزبان موزه دروازه طلایی است. همچنین در بالای این گذرگاه این بنا کلیسایی نیز وجود دارد که به کلیسای دروازه معروف است و از نظر عامه مردم اوکراین این کلیسا از شهر محافظت می کند.

کیف پایتخت و پر جمعیت ترین شهر کشور اوکراین بوده و از نظر جغرافیایی نیز در امتداد رودخانه دنیپرو قرار دارد. نام این شهر از نام یکی از 4 پایه گذار افسانه ای اش گرفته شده است و تاریخ غنی ای که دارد به عنوان یکی از قدیمی ترین شهرهای شرق اروپا محسوب می شود. بنابراین کیف یکی از مقاصد گردشگری برتر در کل کشور اوکراین محسوب می شود. پس برای آشنایی با لیست برترین جاذبه های گردشگری کیف و شرایط سفر به این شهر توریستی با ما در مجموعه سفیران سروش سعادت همراه شوید.

درباره دروازه طلایی کیف بیشتر بدانید!

دروازه طلایی کیف Golden Gate of Kyiv دروازه اصلی در برج و باروهای قرن 11- ام شهر کیف می باشد. گویا این نام نیز از نام دروازه طلایی کنستانتین پل (قسطنطنیه) گرفته شده است. متاسفانه این سازه در قرون وسطی به کل تخریب شد اما در سال 1982 میلادی توسط مقامات شوروی مجددا ساخته شد. با اینکه هیچ تصویر از درواز اصلی باقی نمانده بود. سازه بازسازی شده در گوشه ای از خیابان ولودیمیر و خیابان یاروسلاویو وال قرار داشته و شامل شعبه ای از موزه صوفیای کیف می باشد. نام زولوتی وروتا نیز برای تئاتر نزدیک آن و ایستگاه زولوتی وروتا مترو کیف به کار برده می شود.

درباره دروازه طلایی کیف

بنابراین دروازه طلایی فعلا به عنوان یک موزه به کار گرفته می شود و مستاجر فعلی این بنا نیز موزه دروازه طلایی می باشد. درباره مشخصات فنی این بنا نیز بایستی گفت که عرض این بنا حدود 10.5 متر و ارتفاع آن هم در حدود 32 متر می باشد.

تاریخچه دروازه طلایی کیف در اوکراین

تاریخ مدرن این واقعیت را به اثبات رسانده است که این دروازه یکی از سه دروازه ساخته شده توسط یاروسلاو خردمند می باشد. دروازه های سه گانه ای که ساخت آنها از سال 1017 میلادی شروع شد و در سال 1024 میلادی نیز تکمیل شد. یعنی دقیقا همزمان با ساخت کلیسای جامع سنت صوفیا در کیف که حالا نیز هر دوی این بناها به عنوان جذاب ترین و معروفترین جاذبه های توریستی کشور اوکراین محسوب می شود. همان طوری که در بالا نیز گفته شد، نام این دروازه نیز به نوعی برگرفته از نام دروازه طلایی شهر قسطنطنیه می باشد.

تاریخچه دروازه طلایی کیف

در واقع این دروازه (یعنی دروازه جنوبی) به همراه دو دروازه طلایی دیگر به همراه دروازه های لادسکی و ژیودیسکی به عنوان ورودی های اصلی به شهر دیوار دار کیف محسوب می شدند. البته از بین این دروازه ها دو درواره آخر کاملا تخریب شده اند و دیگر اثری از آنها در شهر کیف نیست. طول خود این این دیوار نیز فقط 3.5 کیلومتر بوده است. نکته جالب دیگر اینکه در کیف قدیم دروازه طلایی به عنوان دروازه بزرگ کیف شناخته می شد.

تاریخچه دروازه طلایی کیف در اوکراین

آشنایی با جاذبه های دیدنی دروازه طلایی کیف در اوکراین

اولین جاذبه قابل ذکری که درباره دروازه طلایی می توان گفت، همان موزه دروازه طلایی است که در اوکراین باعنوان زولوتی ووراتا شناخته می شود. این موزه تماما به تاریخچه این سازه دفاعی می پردازد. همچنین در بالای این گذرگاه این بنا کلیسایی نیز وجود دارد که به کلیسای دروازه معروف است و از نظر عامه مردم اوکراین این کلیسا از شهر محافظت می کند. برای بازدید از دروازه طلایی کیف و نیز جاذبه های دیدنی این دروازه تاریخی نیز هم می توان به صورت انفرادی و هم از طریق تورهای شهر کیف اقدام کرد. نکته آخر اینکه گردشگران همه روزه از ساعت 10 صبح تا 5:30 عصر و به صورت رایگان می توانند از دروازه طلایی کیف دیدن کنند.

جاذبه های دیدنی دروازه طلایی کیف

کل زمان توصیه شده برای بازدید از این بنای تاریخی در شهر کیف 1 تا 2 ساعت می باشد. اما پس از اتمام بازدید از دروازه طلایی کیف ممکن است گردشگران به فکر رزرو هتلی در نزدیکی های این بنا باشند. معمولا هزینه هتل ها در نزدیکی دروازه طلایی کیف از شبی حدود $25 (دلار) شروع می شود. از جمله این هتل ها نیز می توان به هتل اینترکانتیننتال کیف، اوپرا هتل، هتل هیلتون کیف و غیره اشاره کرد.

آشنایی با جاذبه های دیدنی دروازه طلایی کیف در اوکراین

ویزای گردشگری اوکراین؛ شرایط و الزامات

در کل دولت اوکراین برای متقاضیان اخذ ویزای این کشور سه نوع ویزا صادر می کند. ویزای نوع اول با عنوان ویزای کوتاه اقامت اوکراین شتاخته می شود که با عنوان ویزای توریستی (تایپ C) نیز شناخته می شود. ویزای نوع دوم نوعی ویزای بلند مدت بوده و نوع D شناخته می شود. اما ویزای دسته سوم با عنوان ویزای ترانزیت اوکراین محسوب شده و تایپ B ویزای اوکراین به حساب می آید. در بین این سه نوع ویزا نیز ویزای گردشگری اوکراین مخصوص خارجیانی است که قصد گردشگری در این کشور را دارند. برای درخواست این ویزای اوکراین نیز انجام مراحل زیر الزامی است:

  • تکمیل فرم درخواست آنلاین
  • جمع آوری مدارک لازم
  • پرداخت هزینه ویزای اوکراین
  • تحویل فرم درخواست و مدارک لازم به سفارت اوکراین

بهترین زمان برای درخواست ویزای گردشگری اوکراین نیز حداقل 10 روز قبل از سفر می باشد. مسافران و گردشگران عزیز از طریق مشاوره با وکلای مجرب ما در مجموعه سفیران سروش سعادت می توانند صفر تا 100 پروسه اخذ ویزای توریستی خود را با سرعت و اطمینان کامل انجام دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *