نمی توان تصویری از کشور آلمان را بدون دروازه براندنبورگ در آلمان تجسم کرد چرا که این دروازه نمادی زیبا از این کشور توریستی می باشد. دروازه مذکور بنای نئوکلاسیکی قرن 18 در برلین می باشد که با فرمان مستقیم پادشاه پروس پادشاه فردریک ویلیام دوم ساخته شد. بنایی که ساخت آن در سال 1788 شروع شده و در سال 1791 به اتمام رسید. در واقع این دروازه درست در محل دروازه قبلی شهر ساخته شده است که از خیابانی در برلین تا شهر براندنبورگ ان در هاول ادامه می یابد که قرار بود به عنوان پایتخت مارگراویت براندنبورگ استفاده شود.
دروازه مذکور در بخش غربی شهر برلین در محله میت در تقاطع اونتر دن لیندن و ابراسترابه درست در غرب پاریزر پلاتز قرار دارد. از این بنا اغلب به عنوان جاذبه ای برای رویدادهای تاریخی مهم استفاده شده و امروزه نه تنها از آن به عنوان سمبول تاریخ آلمان اروپا بلکه همچنین به عنوان نمادی از وحدت و صلح اروپایی یاد می شود. سمبولی که در گذشته به عنوان سمبل پیروزی و حالا نیز به عنوان سمبل صلح از آن یاد می شود. مجموعه سفیران سروش سعادت با ارائه برترین و تخصصی ترین مشاوره های مربوط به مهاجرت کاری و تحصیلی در خدمت هموطنان گرامی می باشد.
تاریخچه احداث دروازه براندنبورگ سمبل صلح در آلمان
سمبل و نماد ملی کشور آلمان همین دروازه براندنبورگ Brandenburg Gate می باشد که قدمت ساخت آن به قرن 18 می رسد. یعنی درست زمانی که پادشاه فردریک ویلیام دوم دستور ساخت این بنا را به عنوان سمبل صلح صادر کرد. بنابراین این دروازه بین سال های 1788 تا 1791 توسط کارل گوتهارد ساخته شد و در طراحی آن نیز از پروپیلیا (دروازه ای در آکروپلیس آتن) الهام گرفته شده است. این بنا همسو با معماری کلاسیزم، باروک اولیه و سپس نئو پالادیان می باشد. همان طوری که در تصویر زیر هم نشان داده می شود، کوادریگا ارابه ای است که با 4 اسب کشیده شده و بر روی آن ارابه نیز ویکتوریا (الهه بالدار پیروزی) سوار شده است:
جالب است بدانید که این بنای یادبود (تندیس پیروزی) توسط ناپلئون به عنوان غنیمت جنگی مصادره شد و در سال 1806 نیز به پاریس برده شد و تنها پس از 8 سال مجددا بر روی دروازه براندنبورگ در آلمان ساخته شد. همچنین ارتش نازی در سال 1933 برای اعلام پیروزی هیتلر در اینجا رژه رفت. این دروازه همچنین در طی جنگ جهانی دوم نیز دچار صدماتی شد اما همچنان پابرجا ماند. در سال 1963 جان اف کندی نیز کمی پس از اینکه رژیم شوروی دیوار برلین را برای محدودسازی رفت و آمد از شرق به غرب برپا کرد، فرمان ایچ بین این برلینر را در دروازه اعلام کرد. نهایتا نیز این دروازه با همت بنیاد محافظت از یادمان برلین در سال 2002 مورد بازسازی قرار گرفت.
دروازه براندنبورگ قطعه ای از تاریخ آلمان
یکی از اصلی ترین جاذبه های توریستی شهر برلین بازدید از دروازه براندنبورگ می باشد. دروازه ای که در حافظه تاریخی خود شاهد حضور شخصیت های مهم زیادی از ناپلئون و هیتلر گرفته تا جی. اف. کندی و اوباما بوده است. اما امروزه دیگر از این دروازه برای تردد وسایل نقلیه استفاده نمی شود. بلکه این دروازه به عنوان جاذبه توریستی در شهر برلین محسوب شده و فستیوال های مختلفی مثل آتش بازی های شب عید و برخی رخدادهای فرهنگی ورزشی مثل کنسرت های زنده نیز در اطراف همین دروازه برگزار می شود. نمای شبانه از دروازه براندنبورگ را در زیر مشاهده می کنید:
همچنین پس از قهرمانی تیم ملی فوتبال آلمان در سال 2014، این تیم جشن پیروزی خود را در همین جا برگزار کرد. اما گردشگران پس از بازدید از این دروازه می توانند از جاذبه های دیدنی مختلف در اطراف این دروازه مثل برلینر دام، ساختمان پارلمان و نیز بنای یادبود هولوکاست یهودی دیدن کنند. پس شما پس از توقف در ایستگاه مترو اونتر دن لیندن و بالا آمدن از پله های آن می توانید کم کم دروازه براندنبورگ را ببینید.
متقاضیان برای اخذ ویزای توریستی کشور آلمان میتوانند با جمع آوری مدارک مورد نیاز اقدامات لازم را انجام و مراحل مورد نیاز را سپری نمایند. توجه نمایید دقت به ریز مدارک در شانس ویزای متقاضیان بسیار تاثیرگذار خواهد بود. عزیزان به منظور کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه و شرایط تنظیم درخواست ویزا و جمع آوری مدارک لازم می توانند با مجموعه سفیران سروش سعادت در ارتباط باشند.