اسپانیا

برج دوقلوی مادرید

برج دوقلوی مادرید

برج دوقلوی مادرید یا برج های کیو (KIO Towers) به برج های دوقلوی نزدیک میدان پلازا د کاستیلا در شهر مادرید گفته می شود. این برج دوقلو به ارتفاع 114 متر و حدود 26 طبقه یکی از جاذبه های دیدنی شهر مادرید محسوب می شود. این برج ها در فاصله زمانی سال 1989 الی 1996 احداث شده اند. این برج بعد از برج تورس د سانتا کروز در تنریف دومین برج های دوقلوی بلند در کشور اسپانیا می باشد.

این برج دوقلو که در زبان اسپانیایی به آن پورتا د یوروپ (دروازه اروپا) هم گفته می شود توسط معماران آمریکایی فیلیپ جانسون و جان برگ طراحی شده و توسط یک شرکت آمریکایی نیز ساخته شده است. جالب است بدانید که هر بنا با ارتفاع 114 متر دارای کجی 15 درجه ای کاست و همین امر آنها را به اولین آسمان خراش های کج دنیا تبدیل کرده است. مجموعه سفیران سفر در تمامی زمینه های توریسم و گردشگری از جمله تهیه ویزای توریستی آماده ارائه مشاوره تخصصی به عزیزان می باشد.

تاریخچه ساخت برج دوقلوی مادرید

برج دوقلوی مادرید Twin Towers با اسامی مختلف از جمله برج های کیو و پورتا د یوروپ شناخته می شود. این برج دوقلو در دهه 1990 ساخته شده و در سال 1996 به اولین آسمان خراش های کج دنیا تبدیل شده است. برجی که توسط دو نام معروف در معماری پست مدرن یعنی فیلیپ جانسون و جان برگ از آمریکا طراحی شده و توسط شرکت سرمایه گذار کویتی (KIO) ساخته شده است. به همین دلیل نیز نام دیگر برج دوقلوی مادرید برج های کیو KIO Towers می باشد. ضمنا مسئول مهندسی سازه در این پروژه شرکت آمریکایی لزلی ای. رابرتسون بوده است. تصاویری زیبا و دیدنی از برج قلوی مادرید را در زیر مشاهده می کنید:

تصاویری زیبا و دیدنی از برج قلوی مادرید

همان طوری که در تصاویر فوق نیز مشاهده شد، این برج بسان دروازه ورودی برای منطقه تجاری مادرید می باشد. از مشخصات فنی برج های مذکور نیز اینکه ارتفاع آن در حدود 114 متر و تعداد طبقاتش نیز 27 طبقه می باشد. برج دوقلوی شهر مادرید از بتن و فولاد ساخته شده است. برح غربی متعلق به Bankia است در حالی که برج شرقی توسط شرکت املاک Realia خریداری شده است.

تاریخچه ساخت برج دوقلوی مادرید

برج دوقلوی مادرید اولین آسمان خراش های کج دنیا!

درست شنیده اید این برج ها اولین آسمان خراش های کج دنیاست که در مادرید ساخته شده و یکی از تصاویر آیکونی شهر را به نمایش می گذارد. این برج همچنین بمانند دروازه ورودی برای منطقه تجاری کواترو تورس(CTBA) به حساب می آید منطقه ای که پر از آسمان خراش های مدرن و بلند می باشد. در واقع این برج ها از نظر ارتفاعی به عنوان دهمین و یازدهمین نقاط مرتفع مادرید محسوب می شود. برج های که با نام های Bankia و Realia معروفند و نمایی دیگر از آنها را در زیر مشاهده می کنید:

برج دوقلوی مادرید اولین آسمان خراش های کج دنیا

جاذبه های دیدنی برج دوقلوی مادرید

گردشگران و جهانگردان خارجی در بازدید از این برج ضمن مشاهده چشم انداز زیبای برج مذکور و ارزیابی ارتفاع و کجی آن همچنین می توانند از میدان پلازا د کاستیلا هم دیدن کنند. علاوه بر این آنها می توانند از ستون هرمی شکل کالاتراوا هم دیدن کنند. این ستون هرمی شکل با ارتفاع حدود 92 متری در فضای باز درست بین دو برج متقارن قرار دارد. این ستون هرمی که تصویری از آن را در زیر می بینید توسط معمار معروف سانتیاگو کالاتراوا طراحی شده و در سال 2009 نیز نصب شده است. این ستون هرمی شکل هدیه ای از کاجا مادرید یا همان بانکیا (Bankia) به شهر مادرید است که نشانگر سیصدمین سالگرد این شرکت مالی می باشد:

نحوه دسترسی به برج دوقلوی مادرید

از دیگر جاذبه های دیدنی برج دوقلوی مذکور می توان به یادمان کالو سوتلو اشاره کرد. این بنا از سال 1960 در بخش جنوبی میدان پلازا د کاستیلا جا خوش کرده و تمثیلی از ژوزه کالو سوتلو (سیاستمدار حزب راست) می باشد. این بنا توسط مجسمه سازان معروف اسپانیایی مانوئل مانزانو مونیس و کارلوس فریرا دلا توره طراحی و ساخته شده و در 13 جولای سال 1960 از آن رونمایی شده است. نمایی از بنای یادمان کالو سوتلو را در زیر می بینید:

بنای یادمان کالو سوتلو

نحوه دسترسی به برج دوقلوی مادرید

همان طوری که مطلع شدید، برج دوقلوی مادرید در شهر مادرید پایتخت اسپانیا واقع شده و از همین رو دسترسی به آن سریع و آسان می باشد. این برج نزدیک ایستگاه راه آهن چامارتین درست در پهلوی ایستگاه اتوبوس پلازا د کاستیلا قرار داد. بنایی که دسترسی به آن از طریق خیابان پازئو د لا کاستلانا میسر بوده و در شمال مادرید درست نزدیک منطقه تجاری کواترو تورس (CTBA) قرار دارد.

شیوه های مهاجرت به اسپانیا ترکیبی از روش های تحصیل در دانشگاه های اسپانیا، سرمایه گذاری در بخش املاک این کشور و نیز کار در سازمان ها یا شرکت های اسپانیایی معتبر می باشد. اما روش دیگری که اخیرا توجه متقاضیان اخذ اقامت اسپانیا را به خود جلب کرد، برنامه تمکن مالی اسپانیاست که مخصوص افراد بازنشسته و یا کارآفرینان خارجی است. در این روش متقاضیان بایستی درآمد ناشی از منابع مالی غیر فعال خود را به مقدار سالیانه €27000 (یورو) ثابت کند. برای اطلاع از آخرین مقررات مربوط به این شیوه مهاجرتی به اسپانیا و نیز ارزیابی شرایط خود می توانید به مجموعه سفیران سفر مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *