موزه پرسوناژ برونته در انگلستان در واقع موزه خانه نویسنده است که توسط انجمن برونته به افتخار خواهران برونته یعنی شارلوت، امیلی و آنا برپا شده است. این موزه در خانه خانوادگی سابق برونته، یعنی خانه پرسوناژ در شهر هاورث از توابع بخش یورک شایر انگلستان واقع شده است. خانه ای که خواهرن برونته بخش عمده ای زندگی اشان را در آنجا گذرانده و رمان های معروفشان را هم در همین خانه نوشته اند. این خانه حالا به موزه ای تبدیل شده است و انجمن برونته در انگلستان نیز نهاد خیریه ای است که اعضایش از محافظت از این موزه و کلکسیون های کتابخانه حمایت می کند.
جالب است بدانید که پرسوناژ در لیست میراث ملی انگلستان به عنوان اثر درجه 1 به ثبت رسیده است. از دیگر نکات مهم در رابطه با بازدید از موزه پرسوناژ نیز می توان به استفاده از پرسوناژ به عنوان لوکیشن فیلمبرداری فیلم بچه های راه آهن محصول سال 1970 اشاره کرد. در این فیلم پرسوناژ به عنوان خانه دکتر فارست نمایش داده می شود. در ادامه نیز با ما همراه شوید تا کارشناسان مجموعه سفیران سروش سعادت شما را یا شرایط و جزئیات بازدید از موزه پرسوناژ برونته آشنا کنند.
تاریخچه ای درباب موزه پرسوناژ برونته در انگلستان
پرسوناژ Parsonage خانه ای در شهر هاورث انگلستان می باشد که بین سال های 1778 و 1779 ساخته شده است. در سال 1820 میلادی، پاتریک برونته به عنوان متصدی کلیسای سنت میشل و ال انجلز در شهر هاورث تعیین شد و با همسر و 6 فرزندش وارد پرسوناژ شد. پس این خانه به خانه خانواده برونته تبدیل شد و آنها بقیه عمرشان را در پرسوناژ سپری کردند. و از طرف دیگر پرسوناژ تاثیر عمیقی در نوشته های خواهران برونته (شارلوت، امیلی و آنا) گذاشت. و این سه خواهر اکثر رمان های معروفشان مثل پروفسور، تپه های وودرینگ، مستاجر تالار وایلدفل، شیرلی، ویلت را در همین خانه نوشته و به چاپ رساندند. در تصویر زیر نمای بیرونی از پرسوناژ را مشاهده می کنید:
لازم به یادآوری است که پرسوناژ تا سال 1861 میلادی یعنی تا زمان فوت خواهران برونته و پدرشان پاتریک برونته به عنوان اقامتگاه خانوادگی و محل زندگی خانواده برونته محسوب می شد.
درباره کلکسیون موزه پرسوناژ برونته در انگلستان
پس از فوت پاتریک برونته در سال 1861 آثار و وسایل موجود در پرسوناژ به حراج گذاشته شد و دوستان و خدمتکاران برونته کتاب ها و نامه های خانواده برونته را فروختند. اما در سال 1893 میلادی با تلاش کتابخانه برادفورد کلیه آثار، نامه ها و اسناد مربوط به برونته ها جمع آوری و نگهداری شد. و بدین ترتیب انجمن برونته در طی یک جلسه عمومی تشکیل شد و به دنبال آن نیز کلکسیون برونتنا شروع به کار کرد. و در سال 1895 میلادی نیز این کلکسیون به حدی بزرگ شد تا در قالب موزه ای به نمایش درآید. این انجمن 260 عضو جذب کرد و در سال اول پایه گذاری موزه نیز حدود 10000 نفر از موزه پرسوناژ برونته در انگلستان دیدن کردند.
اما تحول اساسی در کار این موزه از زمانی شروع شد که در سال 1928 سر جیمز رابرتز موزه پرسوناژ را به ارزش £3000 (پوند) خریداری کرد و آن را به صورت یک موزه شیک و جذاب مهیا کرد و بطور غیرقابل باوری مجددا آن را به انجمن برونته بخشید. در ادامه نیز هنری بونل از فیلادلفیا کلکسیون شخصی اش را در سال 1926 به این انجمن بخشید. همان طوری که گفته شد، این موزه محل نگهداری و نمایش کلیه آثار، نوشته ها، نامه ها و اسناد و همچنین وسایل و مبلمان خانواده برونته می باشد. از معروفترین آیتم های به نمایش درآمده در کلکسیون این موزه نیز می توان به میز چوبی اشاره کرد که شارلوت رمان های جذابش را بر روی آن نوشته بود. این میز در سال 2011 توسط یک اهداگری که آن را در سال 2009 به قیمت £20000 (پوند) خریداری کرده بود، اهداء شد.
شرایط بازدید از موزه پرسوناژ برونته در انگلستان
موزه پرسوناژ برونته بیشتر مورد توجه فرهنگ و ادب دوستان قرار داشته و سالانه نیز شمار زیادی از این گردشگران از موزه مذکور دیدن می کنند. موزه ای که در بخش یورک شایر، شهر هاورث، چرچ استریت واقع شده است و با شهر لندن از طریق جاده M1 حدود 210 مایل فاصله دارد. به تعبیر دیگر برای دسترسی به این موزه از شهر لندن شما با خودرو بایستی مسیری به مدت 3 ساعت و 42 دقیقه را طی کنید. اما سریعترین روش برای رسیدن به این موزه استفاده از قطار می باشد که شما را نهایتا در عرض 3 ساعت به موزه پرسوناژ برونته می رساند.
اما از دیگر نکات مهم پیرامون بازدید از موزه پرسوناژ برونته ساعات بازدید و هزینه رزرو بلیط ورودی این موزه می باشد. موزه پرسوناژ برونته همه روزه به جز دوشنبه و سه شنبه از ساعت 10 صبح تا ساعت 5 عصر به روی گردشگران باز است. ضمنا هزینه رزرو بلیط ورودی این موزه نیز برای بزرگسالان حدود £11 (پوند)، کهنسالان حدود £9 (پوند)،کودکان £4.50 (پوند) می باشد. در ضمن ورود کودکان زیر 5 سال به این موزه رایگان است.
آشنایی با مراحل درخواست ویزای سفر انگلستان
امکان سفر به انگلستان فقط با داشتن ویزای سفر یا ویزای ویزیتور استاندارد امکان پذیر است. این ویزا نیز فقط در صورتی برای متقاضیان صادر می شود که هدف آنها از مسافرت به انگلستان تفریح و گردشگری، ملاقات یکی از اقوام یا دوستان، شرکت در همایش یا دوره آموزشی فشرده و یا درمان پزشکی باشد. بنابراین در این زمینه ارائه انگیزه نامه جزء شرایط اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان می باشد. اما برای اخذ ویزای مذکور متقاضیان نیازمند طی یکسری مراحلی نیز هستند که در زیر بدانها اشاره می شود:
- مرحله اول: ارزیابی و تایید صلاحیت اخذ ویزا
- مرحله دوم: مراجعه به مرکز درخواست ویزا و تعیین زمان انجام مصاحبه
- مرحله سوم: جمع آوری مدارک لازم و پرداخت هزینه مربوط به ویزای گردشگری انگلستان 2024
- مرحله چهارم: حضور در جلسه مصاحبه و پاسخ به سوالات آفیسر یا کارمند مرکز
- مرحله پنجم: اخذ ویزای ویزیتور استاندارد و سفر به انگلستان
متقاضیان اخذ این ویزا نیز بایستی در جریان باشند که حداکثر مدت زمان اقامت با ویزای انگلستان نهایتا تا 6 ماه می باشد. برای آشنایی با مراحل اداری و اجرایی و نیز مدارک ضروری جهت دریافت ویزای سفر به انگلستان 2024 توصیه می شود با وکلای مجرب ما در مجموعه سفیران سروش سعادت در تماس باشید.