انگلستان

سالن اپرای سلطنتی در انگلستان

سالن اپرای سلطنتی در انگلستان

با اینکه قدمت افتتاح سالن اپرای سلطنتی در انگلستان به سال 1732 میلادی می رسد ولی عمده شهرت آن به بعد از جنگ جهانی دوم برمی گردد که این سالن به اولین سالن دائمی اپرا و باله در کشور انگلستان بدل شد. با اینکه این سالن اپرا در سال 1732 میلادی افتتاح شده بود اما دو بار در سال های 1808 و 1859 میلادی دچار آتش سوزی و تخریب شد و مجددا بازسازی شد تا اینکه خرین تغییرات اساسی در طراحی این سالن اپرا در دهه 1980 صورت گرفت.

سالن اپرایی که پس از سال 1946 اجرای اپرا و باله در آن رسما شروع شد. بنابراین این سالن اپرا محل اپرای سلطنتی، باله سلطنتی و ارکسترای سالن اپرای سلطنتی محسوب می شود. جالب است بدانید که اولین تئاتر در این مکان، تئاتر رویال (1732) ببشتر به عنوان یک نمایش خانه استفاده شد. ضمنا در سال 1734 میلادی نیز اولین اجرای رقص باله نیز در این سالن به نمایش درآمد. شما عزیزان می توانید سوالاتتان درباره کشور انگلستان و شرایط سفر به این کشور را با ما در مجموعه سفیران سروش سعادت در میان بگذارید.

ساخت سالن اپرای سلطنتی در انگلستان بدستور چارلز دوم!

سالن اپرای سلطنتی یا Royal Opera House یکی از قدیمی ترین و معروفترین سالن های اپرای کشور انگلستان و حتی سراسر اروپا به شمار می رود. ایده تاسیس این سالن اپرا به نامه ثبت اختراع اعطایی چارلز دوم به سر ویلیام داونانت در سال 1662 برمی گردد که به داونانت اجازه داده می شد تا یکی از دو شرکت تئاتر ثبت شده در لندن به نام کمپانی دوک را عملیاتی کند. سپس در سال 1728 بود که بازیگر و مدیر کمپانی دوک سایت کوونت گاردن تاریخی را برای تاسیس و پایه گذاری سالن اپرای سلطنتی انتخاب کرد. بدین ترتیب ادوارد شفرد برای طراحی این سالن اپرا انتخاب شد. نهایتا نیز سالن اپرای سلطنتی در تاریخ 7 دسامبر سال 1732 میلادی تاسیس شد. در طی قرن نخست، این تئاتر عمدتا به عنوان نمایش خانه استفاده می شد و به همین دلیل نیز به آن تئاتر رویال نیز گفته می شد.

ساخت سالن اپرای سلطنتی در انگلستان بدستور چارلز دوم

اما تئاتر نخست بر اثر آتش سوزی در تاریخ 20 سپتامبر سال 1808 میلادی کاملا تخریب شد. و کار بازسازی آن در دسامبر سال 1808 میلادی شروع شد و تئاتر رویال دوم در 18 سپتامبر سال 1809 میلادی با اجرای نمایش مکبث افتتاح شد. اما مجدد تئاتر دوم نیز در 5 مارس سال 1859 به سرنوشت تئاتر اول دچار شد و کار طراحی تئاتر سوم در سال 1857 توسط ادوارد میدلتون باری شروع شد. و این سالن تئاتر که بقایای آن تا به امروز نیز باقی مانده در 15 می سال 1858 با اجرای لس هوگونتس میربیر افتتاح شد.

امکانات سالن اپرای سلطنتی در انگلستان

سالن اپرای سلطنتی در انگلستان از بخش های مختلفی تشکیل شده است که از آن جمله می توان به تالار پل هماملین اشاره کرد. این تالار یک سازه شیشه ای و آهنی بزرگ می باشد که به ساختمان اپرای اصلی دسترسی مستقیمی دارد. این تالار حالا همراه با بارها و رستوران هایش به عنوان تالار مرکزی و منطقه عمومی اصلی اپرا عمل می کند. از دیگر امکانات این سالن اپرا می توان به استودیو تئاتر لینبوری اشاره کرد که فضای اجرای ثانویه می باشد که در زیر طبقه اول اپرای سلطنتی ساخته شده است. لینبوری بیشتر به خاطر میزبانی از اجراهای دانش و موسیقی مستقل معروف است. از دیگر امکانات این سالن اپرا می توان به های هاوس پروداکش پارک اشاره کرد.

های هاوس پروداکش پارک

بنابراین شما با بازدید از سالن اپرای سلطنتی در انگلستان می توانید تماشای تئاتر، موسیقی ارکستره و رقص باله را همزمان با خودن یک غذا یا نوشیدنی خوشمزه تجربه کنید.

امکانات سالن اپرای سلطنتی در انگلستان

شرایط بازدید از سالن اپرای سلطنتی در انگلستان

سالن اپرای سلطنتی ساختمانی بزرگ در محله کوونت گاردن شهر لندن می باشد و شما برای بازدید از این سالن اپرا بایستی به خیابان باو استریت سفر کنید. نزدیکترین ایستگاه مترو به این سالن اپرا نیز ایستگاه کوونت گاردن می باشد که حدود 5 دقیقه ای با سالن اپرای سلطنتی فاصله دارد. ضمنا نزدیکترین ایستگاه های اتوبوس به این سالن اپرا نیز شامل ایستگاه های 6، 11، 14، 26، 59، 98، 139، 168 و 176 می باشد.نکته آخر اینکه معمولا ساعت بازدید روزانه از سالن اپرای سلطنتی از 12 ظهر تا 6 بعد از ظهر می باشد و در ضمن هزینه رزرو بلیط سالن اپرای سلطنتی لندن در حدود £3 (پوند) می باشد.

شرایط بازدید از سالن اپرای سلطنتی در انگلستان

کنسرت موسیقی زنده رایگان در لندن؟

لندن به شهر اپرا، درام و موسیقی اروپا نیز معروف است و تقریبا در شهر لندن روزی نیست که نمایشی روی پرده سالن تئاتر نرود و یا در سالن اپرا یک موسیقی زنده برگزار نشود! در این بین برخی از کنسرت های موسیقی اجرا شده در شهر لندن رایگان هستند و تماشاگران زیادی را هم به سوی خود جلب می کنند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اجرای موزیکال رایگان در سالن رویال فستیوال و سالن کوئین الیزابت
  • اپرای رایگان به عنوان بخشی از کنسرت های زنده سالن اپرای سلطنتی
  • کنسرت موسیقی زنده در بلوز بار اینت نوسینگ بات از یکشنبه شب تا پنج شنبه شب
  • موسیقی و رقص در هوتانانی بریکستون
  • اجرای زنده در آکادمی موسیقی سلطنتی لندن
  • کنسرت های رایگان موقع ناهار در کلیساس سنت مارتین این د فیلدز
  • جاز زنده هر یکشنبه، دو شنبه و سه شنبه در تروبادور

ما در مجموعه سفیران سروش سعادت آماده ایم تا به تک تک سوالات مسافران و گردشگران عزیز پاسخ داده و مشاوره های کاملا تخصصی نیز به آنها ارائه دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *