انگلستان

کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان

کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان

بی تردید برای گردشگرانی که از کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان دیدن کرده اند، این کلیسا یک جواهر معماری است که در گوشه ای از یکی از میادین معروف جهان یعنی میدان ترافالگار لندن ایستاده است. این کلیسا یک کلیسای انگلیکان می باشد که قدمت ساخت آن نیز به قرون وسطی برمی گردد. در واقع با اینکه مورخان قدمت پایه گذاری این کلیسا را حتی به دوران امپراطوری روم نیز مربوط می سازند اما آنچه که ما امروزه از این کلیسا می بینیم در واقع کلیسایی است که در سال 1721 کار طراحی و ساخت آن شروع شد. کلیسایی که پروژه بازسازی آن به سبک نئو کلاسیکی و توسط معمار معروف جیمز گیبس طرح ریزی شده است.

کلیسایی که علاوه بر قدمت تاریخی اش همچنین به علت سبک معماری خاصی که دارد معروف است. به همین دلیل نیز کلیسای مذکور جز ساختمان ها و بناهای تاریخی ارزشمند کشور انگلستان به شمار می رود. با این حال بنای کلیسا در 24 فوریه 1958 میلادی به عنوان ساختمان گرید 1 به ثبت رسیده است. در ضمن این کلیسا دارای 1 برج یا مناره به ارتفاع حدود 59 متر بوده و در آن حدود 12 ناقوس نیز وجود دارد. در ادامه نیز با ما در سایت سفیران سفر همراه باشید تا شما عزیزان را با جاذبه های بیشتری از کلیسای سنت مارتین این د فیلدز آشنا کنیم.

کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز از دوره رومیان تا عصر حاضر

کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز از دوره رومیان تا عصر حاضر

کاوش های باستان شناسی انجام شده در محل این کلیسا (St. Martin’s Church in the Fields in England) در سال 2006 منجر به پیدا شدن گوری شد که قدمت آن به سال 410 میلادی می رسید. این گور نشان دهنده این بود که در دوره رومیان این مکان یک مکان مقدس و احتمالا محل یک معبد پاگان بوده است. اما از مراجع تاریخی موجود می توان فهمید که اولین بار به این کلیسا از سال 1222 میلادی اشاره شده است زمانی که جدال بر سر کنترل این کلیسا بین کشیش وست مینستر و اسقف لندن بالا گرفته بود. اما اسقف اعظم کانتربوری به نفع کشیش وست مینستر حکم داد و راهبان صومعه وست مینستر از آن استفاده کردند. نمایی زیبا از ساختمان کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان را در زیر مشاهده می کنید:

ساختمان کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان

در سال 1542 میلادی هنری هشتم این کلیسا را برای نگهداری قربانیان طاعون بازسازی کرد و در آن زمان عنوان این د فیلدز برای این کلیسا به کار گرفته می شد. در قرون 17 و 18- ام زمین بیشتری جهت توسعه این کلیسا و گالری های آن توسط پادشاهان انگلستان تخصیص داده شد. اما آنچه که ما اکنون از کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان می بینیم نتیجه بازسازی این کلیسا در فاصله زمانی سال های 1722 تا 1724 میلادی است. جالب است بدانید که هزینه کل بازسازی این کلیسا در آن زمان شامل هزینه های معماری اش به حدود £33661 (پوند) می رسید.

شرایط بازدید از کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان

کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز؛ جواهر معماری در انگلستان!

به واقع پس از انجام مطالعات و بررسی های لازم مشخص شد که دیوارها و سقف کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان دچار فرسودگی شده و در حال تخریب است. به همین دلیل نیز در سال 1720 میلادی پارلمان انگلستان قانونی برای بازسازی این کلیسا با مبلغ کل تا حدود £22000 (پوند) را به تصویب رساند. و برای انجام این کار نیز جیمز گیبس انتخاب شد و پیشنهاد جیمز برای بازسازی کلیسا ساخت یک تالار گرد و سقف گنبدی بود که بعدا با تجدید نظرهای صورت گرفته قرار بر این شد که پلان کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان به شکل مستطیلی باشد. علاوه بر نمای بسیار دیدنی همچنین در طراحی درون این کلیسا نیز سعی شد تا از گچ کاری های هنرمندانه به سبک Stucco ، طاق های کشیده با ستون های بلند، سقف گنبدی زیبا، پنجره های سایز بزرگ نیز بهره گرفته شود.

کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز؛ جواهر معماری در انگلستان

شرایط بازدید از کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان

همان طوری که در ابتدای همین بحث نیز گفته شد، کلیسای سنت مارتین این دِ فیلدز در انگلستان در شهر لندن و در جوار میدان معروف و جهانی ترافالگار قرار دارد. برای دسترسی آسان و سریع به این کلیسا نیز مترو زیرزمینی یا همان تیوب بهترین شیوه ممکن برای گردشگران خارجی است. در این بین نزدیکترین ایستگاه مترو به این کلیسا نیز ایستگاه های سیرک پیکادلی و میدان لستر می باشد. در ضمن بازدید از این کلیسای انگلیکانی برای همگان رایگان بوده و تایم بازدید از کلیسا و بخش های مختلف آن از قرار زیر می باشد.

ایام هفته کلیسا فروشگاه کلیسای سنت مارتین کافه در سردابه این کلیسا
شنبه 9 صبح تا 17 عصر 10 صبح تا 17 عصر 10 صبح تا 19:30 عصر
یکشنبه 9 صبح تا 17 عصر 11 صبح تا 17 عصر 10 صبح تا 17 عصر
دوشنبه 9 صبح تا 17 عصر 10 صبح تا 17 عصر 10 صبح تا 17 عصر
سه شنبه 9 صبح تا 17 عصر 10 صبح تا 18 عصر
چهارشنبه 12 صبح تا 19:30 عصر 10 صبح تا 16 عصر
پنج شنبه 9 صبح تا 17 عصر 10 صبح تا 19:30 عصر
جمعه

حدود یکسال و اندی است که شرایط سفر به انگلستان تغییر کرده و حالا گردشگران و متقاضیان سفر به این کشور به جای درخواست ویزای شنگن نیازمند درخواست ویزای ویزیتور استاندارد هستند. وکلای مجرب ما در مجموعه سفیران سروش سعادت پاسخگوی سوالات شما عزیزان درباره شرایط و نیازمندی های لازم برای اخذ این ویزای انگلستان هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *