منطقه می فر لندن محله ای در سیتی آف وست مینستر می باشد که در محدوده ای بین شرق هاید پارک، جنوب سنت ماریلبون و شمال گرین پارک توسعه یافته است. این منطقه یکی از مناطق بسیار معروف شهر لندن می باشد که انواع فروشگاه ها، بارها، رستوران ها، هتل ها، موزه ها و گالری ها و باغ میدان ها را به گردشگران و مسافران ارائه می کند. در واقع با پا گذاشتن به منطقه می فر لندن شما می توانید هم تجارت و هم سیاحت را در معنای واقعی اش تجربه کنید. بنابراین علاوه بر خرید از فروشگاه و مراکز خرید معروف در این منطقه همچنین می توان از میادین، گالری های هنری، ساختمان های قدیمی، کلیساهای قدیمی، هتل های لاکچری، باشگاه های شبانه، رستوران ها و بارهای مختلف نیز دیدن کرد. برای اطلاع از همه نوع جاذبه توریستی در هر نقطه از جهان و یا اخذ مشاوره های رایگان درباب شرایط سفرهای خارجی میتوانید با ما در مجموعه سفیران سروش سعادت در تماس باشید.
درباره منطقه می فر لندن و تاریخچه شکل گیری آن
یکی از معروفترین و شلوغ ترین محلات شهر لندن، منطقه می فر Mayfair Area است که بین خیابان آکسفورد، خیابان ریگنت، پیکادلی و پارک لین واقع شده است. در واقع می فر منطقه ای ثروتمند نشین در وست اند لندن به طرف حاشیه شرقی هاید پارک در سیتی آف وست مینستر می باشد. منطقه ای که تا اوایل قرن 18- ام شکل و شمایل روستایی خود را حفظ کرده بود. این منطقه عمدتا به خاطر فستیوال می فر May Fair معروف شده است که از سال 1686 تا سال 1764 میلادی در آنچه که حالا به عنوان بازار شفرد معروف است، برگزار می شده است. ضمنا نام منطقه نیز از همین رویداد گرفته شده است. اما در سال های بعدی این فستیوال به نقاطی خارج از بازار هم توسعه یافت و کم کم به فراموشی رفت.
اما خانواده گروسونور صاحب زمینی در این منطقه شدند و تحت راهنمائی توماس بارلو به توسعه آن پرداختند. این کار شامل ساخت میدان هانوفر، میدان برکلی و میدان گروسونور بود که اطراف آن را خانه های افراد ثروتمند شهر و نیز کلیسای سنت جورج میدان هانوفر فراگرفتند. سرانجام در اواخر قرن 18- ام نیز اغلب مناطق می فر به خانه اشراف و ثروتمندان تبدیل شد. اما افول آریستوکراسی بریتانیایی در اوایل قرن بیستم باعث شد تا این منطقه به یک منطقه تجاری تبدیل شود و اغلب خانه ها به دفاتر شرکت ها و سفارتخانه های مختلف تبدیل شود. و بعدا هم فروشگاه ها، بارها، رستوران ها و حتی هتل های لاکچری نیز مخصوصا در امتداد پیکادلی و پارک لین سربرآوردند.
معرفی جاذبه های دیدنی منطقه می فر لندن
کلا جاهای دیدنی منطقه می فر لندن را می توان در کلیساها، موزه ها و گالری ها، فروشگاه های خرده فروشی، رستوران ها، هتل ها و کلوپ های شبانه خلاصه کرد. مثلا از جمله کلیساهای موجود در منطقه می فر لندن می توان به کلیسای سنت جورج میدان هانوفر اشاره کرده که بین سال های 1721 و 1724 میلادی توسط جان جیمز ساخته شد. یکی دیگر از این کلیساها، کلیسای گروسونور در خیابان ساوت آئودلی می باشد که در سال 1730 میلادی توسط بنجامین تیمبرل ساخته شد. نمایی زیبا از کلیسای سنت جورج میدان هانوفر را در زیر مشاهده می کنید:
هتل ها از دیگر جاذبه های منطقه می فر لندن می باشد. مثلا هتل Brown,s که یکی از قدیمی ترین هتل های لندن می باشد در سال 1837 میلادی افتتاح شده است. این هتل یک هتل لاکچری در منطقه می فر لندن می باشد که از تاریخ 3 جولای سال 2003 تحت مالکیت هتل های روکو فورت قرار دارد. این هتل همان جایی بوده که در سال 1876 میلادی الکساندر گراهام بل اولین تماس تلفنی موفق اش را در بریتانیا برقرار کرد. از دیگر هتلهای معروف منطقه می فر لندن می توان به هتل Claridge,s اشاره کرد که در سال 1812 میلادی در بروک استریت لندن پایه گذاری شد.
همچنین منطقه می فر از قرن 19- ام دارای فروشگاه ها، بارها، رستوران ها و کلوپ های مختلفی است که از معروفترین آنها می توان به فروشگاه چای گونتر (1757) و یا مرکز خرید بورلینگتون آرکاد اشاره کرد که یکی از لوکس ترین مراکز خرید شهر لندن محسوب می شود.
همچنین بخشی از شهرت منطقه می فر به خاطر وجود گالری های مختلف آن از جمله آکادمی هنر سلطنتی می باشد که در سال 1768 میلادی توسط جورج سوم پایه گذاری شد. از دیگر گالری های موجود در منطقه می فر لندن می توان به گالری انجمن هنرهای زیبا، موزه هاندل هاوس و موزه فارادی اشاره کرد. تصویر زیر نشانگر نمایی از ساختمان آکادمی هنر سلطنتی می باشد:
آشنایی با ویزای سفر انگلستان 2024 و شرایط اخذ آن
یکی از مهمترین شرایط برای سفر گردشگران و جهانگردان خارجی به منظور سفر توریستی به کشور انگلستان اخذ ویزای توریستی این کشور می باشد. ویزایی که از زمان خروج انگلستان از عضویت اتحادیه اروپا (EU) تغییر یافته و اخیرا گردشگران خارجی ملزمند بجای درخواست شنگن ویزا نسبت به دریافت ویزای ویزیتور استاندارد انگلستان اقدام نمایند. اما اخذ این ویزا منوط به این است که قصد آنها از سفر به انگلستان صرفا گردشگری باشد. والا دارندگان ویزای ویزیتور انگلستان مجاز به انجام کار یا ادامه تحصیل در این کشور نیستند.
اما از مشخصات بارز این ویزا این است که ویزای ویزیتور استاندارد انگلستان بنا به درخواست متقاضی/ متقاضیان برای مدت 2، 5 و 10 ساله صادر می شود. ضمنا آنها با این ویزا می توانند تا ماکسیمم 60 روز در کشور انگلستان مانده و از جاذبه های توریستی مختلف این کشور دیدن کنند. هموطنان عزیز از طریق مشاوره های تخصصی دریافتی از کارشناسان مجموعه سفیران سروش سعادت می توانند در جریان 0 تا 100 اخذ ویزای توریستی انگلستان قرار گرفته و به پاسخ تمامی سوالات خود در این زمینه دست یابند.