اندونزی

معبد اولواتو در اندونزی

معبد اولواتو در اندونزی

معبد اولواتو در اندونزی یک معبد دریایی هندو واقع در اواواتو میباشد که به عنوان یکی از ساد کایانگان محسوب شده و به سانگ هیانگ ویدی واسا وقف شده است. معبد اولواتو درست در لبه یک صخره ای به ارتفاع 70 متر قرار داشته و چشم اندازی کاملا رو به دریا دارد. در بین مردم عادی نقل هست که این سنگ بخشی از کرجی پوسیده دوی دانو می باشد. اگرچه تاریخچه ساخت این معبد به دوران باستان نسبت دادهمی شود اما سازه معبد در قرن 11 توسط امپو کوتوران (جاوانس ساگ یا همان راهب هندو) ساخته شده و ساگ یا راهب دیگر از جاوای شرقی به نام هانگ یانگ ویجندرا زیارتگاه های پادماسانا را ساخته است.

این معبد به تسخیر میمون های ماکاک درآمده و آنها نیز به خاطر سرقت وسایل گردشگران بدنام شده اند. در این معبد آیین ها و مراسمات روتین پیروان آیین هندو برگزار می شود. اما از معروفترین مراسمات در این معبد می توان به نمایش رقص ککاک اشاره کرد که همه روزه در معبد اولواتو اجرا می شود. در ادامه با ما در مجموعه سفیران سروش سعادت همراه باشید تا به جزئیات درباره این معبد در استان بالی اندونزی دست یابید.

دلایل سفر به بالی و بازدید از معبد اولواتو؟

یکی از جاذبه های استان بالی اندونزی که نام آن را هم می توان در لیست 10 تا از بهترین معابد بالی و هم در فهرست 10 چشم انداز برتر در بالی مشاهده کرد، معبد اولواتو Uluwatu Temple می باشد. معبدی که درست در قرن 11 میلادی بر بالای صخره دریایی بزرگی به ارتفاع 70 متر بنا شده است. این معبد به عنوان یکی از 6 معبد مهم که ستون های معنوی بالی هم محسوب می شود همانند معبد تاناه لوت دارای پس زمینه های بسیار زیبایی از غروب آفتاب است.

دلایل سفر به بالی

بنابراین این معبد یکی از بهترین نقاط در بالی اندونزی برای مشاهده چشم اندازهای شگفت انگیز از غروب آفتاب است. علاوه بر این معبد اولواتو در اندونزی دارای ویوهای مستقیم مشرف بر امواج زیبای اقیانوس هند می باشد که همین امر فرصت خوبی برای گردشگران جهت عکاسی و سلفی گرفتن فراهم می کند.

دلایل سفر به بالی و بازدید از معبد اولواتو؟

مضاف بر اینکه همه روزه نمایش رقص ککاک نیز در آمفی تئاتر نزدیک معبد برگزار می شود و جذابیت این سفر ماجراجویانه و شیرین را برای گردشگران چند برابر می کند.

معبد اولواتو؛ معبدی در تسخیر میمون ها!

اگر بجربه سفر به معبد اولواتو را داشته باشید حتما تایید می کنید که این معبد به تسخیر میمون هایی به نام میمون های ماکاک درآمده است. میمون های بازیگوش و جذابی که نام آنها بیشتر به خاطر دزدی از گردشگران بدنام شده است. آنها در صورت فراهم شدن فرصت سریعا وارد عمل شده و متعلقات گردشگران مثل عینک آفتابی، دوربین عکاسی و حتی کلاه توریست ها را می دزدند. اما هدف آنها از این کار بیشتر به خاطر بدست آوردن غذا، آجیل و یا میوه است و با دزدیدن وسایل گردشگران بیشتر در پی مبادله کالا به کالا هستند! تصویر زیر گویای همه چیز درباره این میمون های بامزه است:

معبد اولواتو؛ معبدی در تسخیر میمون ها

همه چیز درباره معبد اولواتو در اندونزی

بی شک، معبد اولواتو به خاطر موقعیت قرار گیری اش در بالای صخره بلند و داشتن چشم اندازهای خیره کننده از امواج اقیانوس هند و نیز غروب آفتاب در زمره برترین لندمارک های بالی قرار دارد. بد نیست بدانید که در زبان مردمان محلی بالی، کلمه اولو به معنی بلند و واتو نیز به معنای صخره یا سنگ می باشد و این دو کلمه کنار هم به معنی صخره بلند است. این معبد دارای 2 ورودی از جنوب و از شمال است. از نظر مورخان نیز تاریخ ساخت معبد اولواتو به قرن 11 میلادی می رسد. در جنگل کوچکی در اطراف معبد نیز میمون های ماکاک زیست می کنند که بنا به افسانه های محلی آنها نگهبانان وفادار این معبد هستند. برای دسترسی به معبد اولواتو نیز مسیر پیاده روی وجود دارد که با دیوارهای بتنی محافظت می شود.

درباره معبد اولواتو در اندونزی

هندوهای بالی نیز بر این عقیده هستند که قدرت های سه گانه هندو شامل براهما، ویشنو و سیوا در اینجا با هم ترکیب می شوند. همین عقیده سبب این شده که معبد اولواتو به محل پرستش سیوا رودرا (خدای هندوی تمام عناصر و جنبه های حیات در کیهان) تبدیل شود. اما درباره تاریخچه این معبد تماشایی هم بد نیست بدانید که کتیبه های سنگی باقی مانده به این نکته مهم اشاره می کنند که این معبد توسط مپو کوتورا (راهب ماجاپاهیت) ساخته شده است. همچنین راهب مقدس از جاوا شرقی به نام هانگ یانگ ویجندرا که معبد اولواتو را به عنوان نقطه پایان سفر معنوی اش انتخاب کرده بود، در همین جا زیارتگاه های پادماسانا را برپا کرد.

همه چیز درباره معبد اولواتو در اندونزی

شرایط بازدید از معبد اولواتو در اندونزی

همان طوری که پیشتر هم گفته شد معبد اولواتو یک معبد هندو در استان بالی، بخش بادونگ، جنوب کوتاه، روستای پکاتو قرر دارد و همه روزه از ساعت 7 صبح تا 7 بعد از ظهر باز است. به عنوان بازدیدکننده شما قبل از ورود به معبد بایستی سارونگ و ساش (لباس مذهبی) بپوشید که در ورودی معبد به گردشگران داده می شود. ضمنا در بازدید از این معبد بایستی از راهنمائی های موجود در تابلوها استفاده کنید.

اما بهترین زمان جهت بازدید از معبد اولواتو درست قبل از غروب آفتاب است. چرا که هم هوا خنک تر شده و هم کم کم صحنه برای مشاهده چشم انداز غروب آفتاب آماده می شود و از همه مهمتر امکان تماشای رقص ککاک نیز برایتان فراهم می شود. این رقص مذهبی همه روزه راس ساعت 6 بر روی سکوی سنگی محوطه معبد اجرا می شود. با این توصیفات می توان نتیجه گرفت که معبد اولواتو می تواند یکی از مقاصد جذاب گردشگری در سفر به بالی اندونزی باشد.

شرایط بازدید از معبد اولواتو در اندونزی

آشنایی با پروسه اخذ ویزای سفر به اندونزی

همانند هر سفر خارجی دیگری برای سفر آسان و مطمئن به کشور اندونزی و بازدید از جاذبه های دیدنی این کشور، گردشگران نیازمند یکسری مدارک ضروری هستند. این مدارک در درجه اول پاسپورت معتبر و نیز ویزای توریستی اندونزی Indonesia Tourist Visa می باشد. مدرک اول یعنی پاسپورت مدرکی است که شما از طریق مراجعه به پلیس +10 دریافت می کنید. اما مدرک دوم یعنی ویزای گردشگری اندونزی مدرکی است که آن را بایستی از طریق مراجعه به سفارت این کشور در تهران اخذ کنید. بنابراین در همین راستا مراحلی را هم بایستی کنید که شامل سه مرحله اصلی است:

  • تکمیل فرم درخواست و گردآوری مدارک لازم
  • پرداخت هزینه ویزای توریستی اندونزی $50 (دلار)
  • تحویل مدارک جمع آوری شده در قالب پرونده ای به سفارت اندونزی

طبق قوانین جاری کشور اندونزی نیز ویزای توریستی اندونزی تا 1 ماه اعتبار داشته اما امکان تمدید آن برای گردشگران متقاضی نیز فراهم است. منتها مهلت زمانی قانونی برای تمدید این ویزا درست 7 روز قبل از اتمام اعتبار ویزاست. برای شروع مراحل کار ویزای سفر خود از همین حالا و از طریق تماس با مجموعه سفیران سروش سعادت می توانید ویزا شدن خودتان را تضمین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *