مرکز علمی پاسیفیک در آمریکا یک مرکز علمی غیر انتفاعی مستقل در شهر سیاتل می باشد که حالا نیز به یکی از جاذبه های توریستی پربازدید آن تبدیل شده است. ماموریت و هدف اصلی این مرکز علمی برانگیختن س کنجکاوی در بازدیدکنندگان و ایجاد علاقه در آنها به کشف، آزمایش و تفکر بحرانی می باشد. جالب است بدانید که همه ساله در حدود 1 میلیون نفر از پردیس های این مرکز علمی دیدن می کنند. این مرکز علمی در سال 1962 میلادی تاسیس شده است. به منظور آشنایی با مقاصد گردشگری مختلف و انواع جاذبه های توریستی می توانید با ما در مجموعه سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.
معرفی مرکز علمی پاسیفیک در آمریکا
مرکز علمی پاسیفیک Pacific Science Center در زمینی به مساحت 29000 مترمربع در جنوب غربی سیاتل سنتر قرار دارد. همان طوری که گفته شد، این مرکز علمی از چندین پردیس تشکیل شده است. پردیس اقماری معروف به مرکز آموزش محیطی مرسر اسلوگ از جمله پردیس های این مرکز می باشد که با همکاری مرکز علمی پاسیفیک و شهر بلویو، واشینگتون عمل می کند و برای همه سنین مناسب می باشد. از جمله برنامه های این پردیس می توان به حفاظت زیست محیطی، اکولوژی مردابی و آگاهی های طبیعی اشاره نمود. تصویر هوایی از مرکز علمی پاسیفیک آمریکا را در زیر مشاهده می کنید:
مرکز علمی پاسیفیک در آمریکا همچنین برنامه هایی برای خردسالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان شامل پردیس های تابستانی در مکان های مختلف دارد. از دیگر برنامه های این مرکز می توان به برنامه ساینس آن ویلز اشاره کرد که برنامه آموزشی برای کودکان مدرسه ای است. در واقع این برنامه یک نوع برنامه کمک آموزشی به حساب می آید.
تاریخچه مرکز علمی پاسیفیک در آمریکا
ساختمان اصلی این مرکز به نام عمارت علوم ایالات متحده شناخته می شود که توسط مینورو یاماساکی و برای نمایشگاه جهانی 1962 در سیاتل طراحی شده است. این مجموعه به تدریج به مرکز علمی پاسیفیک، دنیای علوم به همراه دنیای هنر، سرگرمی، تجارت و صنعت و فردا تبدیل شد. 5 منطقه موضوعی که برای مردمی که از نمایشگاه جهانی دیدن می کردند در نظر گرفته شده بود. این مرکز در منتها الیه جنوبی اراضی نمایشگاهی و غرب سوزن فضایی (Space Needle) قرار دارد. درست در ورودی این مرکز فواره های بلند و زیبایی هم وجود دارد.
درباره طراحی مرکز علمی پاسیفیک در آمریکا
همان طوری که قبلا هم بیان شد، مجموعه مرکز علمی پاسیفیک توسط مینورو یاماساکی طراحی شده است. بعدا یاماساکی طراحی و معماری مرکز تجارت جهانی را در شهر نیویورک نیز بر عهده گرفت. دیوارهای هر ساختمان متشکل از قطعات بتنی پیش ساخته می باشد که یک نقش کمانی مورد استفاده توسط یاماساکی را در یکسری از طرح های اش تشکیل می دهد. در سال 2013 میلادی مرکز علمی پاسیفیک در آمریکا با هدف نمایش کاربرد انرژی خورشیدی به عموم مردم پروژه هنری را شروع کرد. این پروژه و تاسیسات آن توسط هنرمند سیاتلی دان کارسون طراحی شد و شامل مجسمه های گل به ارتفاع 10 متر بود که از درخت چرخ آتش استرالیایی الهام گرفته شده بود. نمایی از میدان، فواره ها و مجسمه های موجود در محوطه مرکز علمی پاسیفیک آمریکا را در زیر مشاهده می کنید:
نمایشگاه های مرکز علمی پاسیفیک در آمریکا
امروزه مرکز علمی پاسیفیک متشکل از 8 ساختمان شامل دو تئاتر IMAX (یک از بزرگترین تئاترهای گنبد لیزری جهان)، خانه پروانه گرمسیری، افلاک نما و صدها نمایشگاه علمی دیگر می باشد. علاوه بر این در این مرکز یک تعداد از نمایشگاه های دائمی و موقتی نیز وجود دارد. نمایشگاه هایی که جدید بوده و هر یک به نمایش یک نوآوری پرداخته و باعث برانگیختن حس کنجکاوی در بیننده می شود. این نمایشگاه ها عبارتند از:
تینکر تنک: در این نمایشگاه که بیشتر شبیه نمایشگاه پازل نیز هست شما فرضیه های خودتان را امتحان می کنید و نوآوری های خودتان را انجام می دهید.
ما داده هستیم: در این نمایشگاه بازدیدکنندگان به بررسی داده ها می پردازند که یک موضوع فنی و تخصصی خیلی مهمی می باشد.
آکادمی سلامت: در این نمایشگاه بازدیدکنندگان به کشف و شناسایی این موضوع می پردازند که چگونه انتخاب های شخصی بر سلامتی و تندرستی افراد تاثیر گذار هستند.
نمایشگاه های زنده: در این نمایشگاه ها بازدیدکنندگان می توانند از موش های برهنه تا دانه های کشت شده را ببینند. غالبیا حیوانات و گیاهان نمایش داده شده در این نمایشگاه ها از نوع موجودات نادر و کمیاب می باشند.
شرایط بازدید از مرکز علمی پاسیفیک در آمریکا
مرکز علمی پاسیفیک در آمریکا در سیاتل ایالت واشینگتون قرار داشته و برای بازدید از این مرکز بایستی به 200 2nd Ave N, Seattle, WA 98109, United States مراجعه کنید. گردشگران به هر وسیله ای (خودرو شخصی یا وسائل نقلیه عمومی) می توانند خود را به این مرکز علمی در شهر سیاتل برسانند. معمولا مرکز علمی پاسیفیک از ساعت 10 صبح تا ساعت 5 بعد از ظهر باز است. در ضمن ذکر این نکته نیز الزامی است که هزینه بلیط ورودی به این مرکز علمی در حدود USD2 (دلار) می باشد.
لازمه هر سفر خارجی از جمله سفر توریستی تهیه یکسری نیازمندی ها و ملزومات از جمله تهیه ویزای سفر، پاسپورت مسافرتی، بیمه سفر، بلیط پرواز و غیره می باشد. بنابراین گردشگران در وهله اول بایستی به فکر برنامه ریزی و تهیه نیازمندی های فوق باشند. تیم کارشناسان و مشاوران مجموعه سفیران سروش سعادت از آمادگی بالایی برای راهنمائی گردشگران در تهیه مدارک سفر و نیز سایر نیازمندی های سفر برخوردارند.