تالار کارنگی در آمریکا یک ساختمان کنسرت در شهر نیویورک سیتی می باشد که از زمان تاسیسش در سال 1891 جزء معروفترین نقاط توریستی نیویورک بوده است و ماموریت آن نیز نمایش موسیقی و موسیقدان های بسیار معروف و در کل شناساندن قدرت موسیقی به حضار و شنوندگان می باشد. خود این تالار با ظرفیت 3671 صندلی دارای سه تالار جداگانه می باشد. با ما در این مقاله همراه شوید تا با ریزترین جزئیات مربوط به تالار کارنگی آشنا شده و در ضمن سوالاتتان را با ما در مجموعه سفیران سروش سعادت درمیان بگذارید.
تالار کارنگی در آمریکا از برترین تالارهای موسیقی جهان!
شاید شما هم جز کسانی باشید که نام تالار کارنگی Carnegie Hall به گوشتان خورده است. این تالار یک تالار موسیقیدر میدتاون منهتن در نیویورک سیتی می باشد. ساختمان این تالار در خیابان هفتم شماره 881 قرار داشته و طرف شرقی خیابان هفتم بین خیابان های 56- ام و 57- ام را اشغال کرده است. تالاری که توسط معمار ویلیام بورنت توتهیل طراحی شده و توسط فرد نیکوکاری به نام اندرو کارنگی نیز ساخته شده است. این تالار یکی از تالارهای بسیار جذاب جهان هم از نظر موسیقی کلاسیک و هم از نظر موسیقی پاپ محسوب می شود.
این تالار دارای ادارات مخصوص به خود از جمله اداره برنامه ریزی، توسعه و نیز اداره بازاریابی می باشد و هر فصل نیز در حدود 250 اجرای زنده را نمایش می دهد. همچنین تالار کارنگی گروه های اجرایی را نیز اجاره کرده است. در مجموع، این تالار دارای 3671 صندلی دارد که در بین سه تالار تماشاگران تقسیم شده است. بزرگترین تالار تماشاگران نیز تالار استرن می باشد. این تالار یک تالار 5 طبقه ای با حدود 2804 صندلی می باشد. همچنین بخشی از این مجموعه تالار زانکل با 599 صندلی در خیابان هفتم و تالار خوان و اسنفورد آی. ویل رکیتال در خیابان 57- ام با 268 صندلی می باشد. در کنار اینها تالار کارنگی همچنین دارای فروشگاه هایی نیز می باشد.
تاریخچه تالار کارنگی در آمریکا
تالار کارنگی اصولا یک تالار موسیقی یا موزیکال هال می باشد که بین سال های 1889 و 1891 میلادی در شهر نیویورک ساخته شد. در ابتداء نیز این ساختمان به طور مشترک بین انجمن اوراتوریو نیویورک و جامعه سمفونی نیویورک مورد استفاده قرار می گرفت. جالبتر اینکه این تالار تا سال 1925 متعلق به خانواده کارنگی بود و پس از آن رابرت ای. سیمون و سپس پسرش رابرت ای. سیمون، جی آر مالک آن شدند. از همه جالبتر اینکه در دهه 1950 این تالار برای توسعه شهر نیورک و برج های آن پیشنهاد شد تا تخریب شود. اما با این پیشنهاد مخالفت گسترده ای صورت گرفت.
در طول تاریخ نیز تالار کارنگی چندین بار توسعه یافته و تحت بازسازی قرار گرفته است. دهه های 1940 و 1980 از جمله آن سال ها می باشد. از دیگر نکات مهم در خصوص ارزش و اهمیت تاریخی تالار کارنگی می توان به موارد مهم ذیل اشاره کرد:
- تالار کارنگی از 15 اکتبر سال 1966 میلادی در لیست اماکن تاریخی ایالات متحده به ثبت رسیده است.
- تالار کارنگی از 29 دسامبر سال 1962 در لیست مکان نماهای تاریخی ملی ایالات متحده به ثبت رسیده است.
- تالار کارنگی به شماره 0278 و از 20 ژوئن سال 1967 در لیست مکان نماهای شهر نیویورک به ثبت رسیده است.
آشنایی با بخش های مختلف تالار کارنگی
تالار کارنگی برای اغلب موسیقی دان ها و یا علاقه مندان دنیای موسیقی نام آشنایی است. این تالار از نوع تالار کنسرت یا تالار موسیقی بوده و توسط ویلیام توتیل طراحی و ساخته شده است. همان طوری که گفته شد، این تالار قدمتی حدود 130 ساله دارد و به عبارت دقیق تر، تلار کارنگی در آوریل سال 1891 رسما افتتاح شده است. تالاری که از نمای بیرونی و طراحی خوش فرم و جالبی برخوردار است و در سبک معماری آن تلاش شده است تا از المان های نو و قدیم و یا کلاسیک و مدرن به یک اندازه متعادل استفاده شود. ظرفیت نهایی این تالار در حدود 3671 نفر تماشاگر می باشد که در سه تالار مختلف به شرح ذیل توزیع می شود:
- تالار تماشاگران استرن: 2804صندلی
- تالار زانکل: 599 صندلی
- تالار ویل رکیتال: 268 صندلی
با این توصیف، اکنون می توان چنین نتیجه گرفت که بزرگترین تالار حضار در تالار کارنگی، تالار حضار استرن با حدود 2804 نفر بیننده می باشد.
برخی از اجراهای مهم در تالار کارنگی
از همان زمان افتتاح تالار کارنگی، عمده بزرگترین و معروفترین اجراهای موسیقی کلاسیک در این تالار اجرا شده است و لابی های آ ن با پورتره ها و یادبودهای امضاء شده پر است. از جمله اجراهای به یاد ماندنی در این تالار می توان به ارکستر سمفونی NBC با اجرای آرتور توسکانینی، کنسرت موسیقی با اجرای لئونارد برنشتین، ارکستر موسیقی از برنو والتر و نیز اجراهای موسیقی جاز و پاپ شامل اجراهای بنی گودمن، دوک الینگتون، گلن میلر، بیلی هالیدی و غیره از آن جمله می باشد.
شرایط بازدید از تالار کارنگی در آمریکا
نکته اول در خصوص بازدید از تالار کارنگی آدرس این مجموعه در ایالات متحده، نیویورک سیتی، خیابان هفتم شماره 881 می باشد. شما از طریق مترو نیویورک ایستگاه خیابان هفتم – خیابان 57م می توانید پیاده شده و به این تالار برسید. نکته دوم درباره زمان شروع به کار این تالار می باشد که معمولا از ساعت 11 صبح تا 6 بعد از ظهر می باشد. نکته سوم اینکه هزینه ورودی تالار کارنگی در حدود $295 (دلار) برای هر نفر بازدیدکننده می باشد. در آخر برای اطلاع از جزئیات بیشتر می توان به محل این تالار به نشانی https://www.carnegiehall.org/Events مراجعه کرد. به منظور اخذ مشاوره و راهنمائی های تخصصی درباب شرایط سفر در سال 2023 توصیه می شود حتما با تیم کارشناسان و وکلای مجرب مجموعه سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.