السالوادور

قصر ملی السالوادور

قصر ملی السالوادور

یکی از جاذبه های معروف و جذابی که در مورد کشور السالوادور می توان نام برد، قصر ملی السالوادور محسوب می شود. این قصر در سن السالوادور پایتخت کشور السالوادور قرار دارد. در واقع قصر کنونی جایگزین کاخ قدیمی شده که در 19 دسامبر سال 1889 میلادی بر اثر آتش سوزی از بین رفت. پس قدمت اولیه این قصر به سال های بین 1870- 1866 بر می گردد. اما قصر فعلی بین سال های 1905 و 1911 توسط مهندس خوزه امیلیو آلکاین ساخته شده است. در ساخت این قصر زیبا نیز از مصالح وارد شده از ایتالیا، آلمان و بلژیک استفاده شده است.

این قصر کلا شامل 4 اتاق اصلی و 101 اتاق فرعی می باشد. جالب است بدانید که هر اتاق اصلی نیز دارای یک رنگ مخصوص به خود می باشد. معمولا اتاق قرمز توسط وزارت خارجه به منظور پذیرایی از مهمانان خارجی استفاده می شود. اتاق زرد به عنوان دفتر کار رئیس جمهور، اتاق صورتی محل برگزاری دادگاه عالی و بعدا محل جلسات وزارت دفاع و اتاق آبی نیز از سال 1906 محل جلسات قانونگذاران السالوادور می باشد و معماری کلاسیک اش با المانهای یونانی، کورینتیان و رومی قابل توجه می باشد. با ما در مجموعه سفیران سفر می توانید به آخرین اطلاعات مسافرتی به اقصی نقاط جهان دست یابید.

تاریخچه مختصری درباره قصر ملی السالوادور

قصر ملی السالوادور یا National Palace of El Salvador در شهر سن السالوادور واقع شده و معمولا هم گردشگران در سفر به السالوادور از این قصر هم دیدن می کنند. قصری که حالا تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید، قصر جدیدی است که جایگزین قصر قدیمی و تخریب شده قبلی شده است. در واقع قصر قدیمی السالوادور در 19 دسامبر سال 1889 میلادی بر اثر آتش سوزی تخریب شد. قصر قدیمی در بین سال های 1866 و 1870 و قصر جدید بین سال های 1905 و 1911 ساخته شد. قصری که به قصر ملی معروف شده و هم اکنون مالک آن دولت السالوادور می باشد. نمایی تماشایی از قصر ملی السالوادور را در زیر مشاهده می کنید:

نمایی تماشایی از قصر ملی السالوادور

قصر ملی السالوادور محل نهادهای دولتی

همان طوری که در ابتدای بحث نیز گفته شد، قصر ملی السالوادور در سال 1911 افتتاح شد و سپس بعد از گذشت مدتی مجددا مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت. اما به هر حال مالکیت این قصر متعلق به دولت السالوادور می باشد و هم اکنون نهادهای دولتی و تصمیم گیرنده در این کاخ مستقر هستند. از جمله نهادهای مسئول مستقر در این قصر شامل خود رئیس جمهور السالوادور، وزارت امور خارجه السالوادور، وزارت دفاع، وزارت دادگستری و حتی پارلمان السالوادور می باشند. غالبا نیز هدف از استقرار نهادهای دولتی السالوادور در این قصر دو چیز است:

  • برگزاری جلسات رسمی
  • مراسم استقبال از مهمانان و سفرای خارجی

قصر ملی السالوادور محل نهادهای دولتی

درباره معماری قصر ملی السالوادور

همان طوری که گفته شد، قصر ملی السالوادور در پایتخت این کشور به نام سن السالوادور قرار داشته و از معروفترین جاذبه های کشور السالوادور به حساب می آید. این قصر در واقع جایگزین قصر قدیمی است که بر اثر سانحه آتش سوزی تخریب شد. بنایی که با سبک ترکیبی نئو کلاسیک، رنسانسی و نو گوتیکی ساخته شده است و در طراحی و ساخت آن هم از مصالح ساختمانی سفارش داده شده از آلمان، بلژیک و ایتالیا بهره گرفته شده است. بنایی که معمار آن پاساسیو گونزالز ارازو و مهندس عمران آن خوزه امیلیو الکاین بوده اند. این قصر کلا از 4 اتاق اصلی و 101 اتاق فرعی تشکیل شده و مشخصات آنها به صورت زیر می باشد:

اتاق قرمز یا Salon Rojo توسط وزارت خارجه به منظور پذیرایی از مهمانان خارجی و نیز مراسم دریافت استوارنامه سفرای خارجی و غیره استفاده می شود.

اتاق قرمز یا Salon Rojo

اتاق زرد یا Salon Amarillo به عنوان دفتر کار رئیس جمهوری السالوادور مورد استفاده قرار می گیرد.

اتاق زرد یا Salon Amarillo

اتاق صورتی یا Salon Rosado این اتاق سابقا محل برگزاری دادگاه عالی و فعلا هم محل جلسات وزارت دفاع السالوادور بوده است.

اتاق صورتی یا Salon Rosado

و اتاق آبی یا Salon Azul نیز از سال 1906 محل جلسات قانونگذاران السالوادور می باشد و معماری کلاسیک اش با المانهای یونانی، کورینتیان و رومی قابل توجه می باشد. این اتاق حالا پارلمان السالوادور نامیده می شود.

اتاق آبی یا Salon Azul

شرایط سفر توریستی به السالوادور

طبق قوانین کشور السالوادور، گردشگران خارجی برای اقامت کمتر از 90 روز در این کشور نیازی به اخذ ویزای توریستی ندارند. دولت السالوادور به جای صدور ویزای توریستی به شهروندان خارجی متقاضی سفر به این کشور، کارت توریستی با اعتبار ماکسیمم 90 روزه اعطاء می کند. تنها با این شرط مهم که هدف متقاضیان از این سفر خارجی صرفا گردشگری و بازدید از اماکن و جاذبه های توریستی السالوادور باشد.

درباره معماری قصر ملی السالوادور

متقاضیان برای اخذ این کارت نیازمند ارائه یکسری مدارک مهم به سفارت السالوادور هستند:

  • فرم درخواست ویزای گردشگری السالوادور
  • دو قطعه عکس پاسپورتی
  • پاسپورت معتبر با مینیمم اعتبار 6 ماهه
  • کپی از بلیط رفت و برگشت به السالوادور
  • مدرک تمکن مالی کافی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • رسید پرداخت هزینه ویزای السالوادور

شما عزیزان می توانیید پروسه درخواست ویزای گردشگری خود را به کارشناسان مجموعه سفیران سفر سپرده و در کمال آرامش و اطمینان خاطر به دیگر موضوعات و موارد سفرتان فکر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *