کلیسای جامع آلمودنا در اسپانیا کلیسای کاتولیک و اصلی ترین کلیسای مادرید محسوب می شود چراکه مقر اسقف اعظم کاتولیک رم محسوب می شود. جالب است بدانید که این کلیسا در سال 1993 توسط پاپ ژان پل دوم افتتاح شده است. معماران این کلیسا شامل مارکز کوباس و فرناندو چوئکا بوده اند که این کلیسا را به سبک نئوکلاسیک، نئو گوتیک و نئو رنسانس طراحی و ساخته اند.
بهترین جاذبه آلمودنا نیز همان معماری زیبای آن می باشد که با طرح صلیب لاتین مشخص است. این کلیسا دارای بیش از 400 ستون است که هر کدامیک نیز با اشکال انجیلی، صحنه های طبیعت و حتی سمبل مادرید آبجو و درخت توت فرنگی تزیین شده است. از دیگر مشخصات معماری این کلیسا این است که طول بنای کلیسا حدود 102 متر و عرض آن هم حدود 12.5 متر می باشد. به همین دلیل این کلیسا از بزرگترین کلیساهای مادرید هم محسوب می شود برای آشنایی با سایر جاذبه های شهر مادرید می توانید با ما در مجموعه سفیران سفر درارتباط باشید.
تاریخچه ساخت کلیسای آلمودنا در اسپانیا
زمانی که پایتخت اسپانیا در سال 1561 از تولدو به مادرید منتقل شد، مقر کلیسای اسپانیا در تولدو باقی ماند و پایتخت جدید هیچ کلیسای جامعی نداشت. بنابراین طرحهای ساخت یک کلیسای جامع در مادرید وقف شده به ورجین آلمودنا در قرن 16 به بحث گذاشته شد و بالاخره ساخت آلمودنا (Catedral de la Almudena in spain) در سال 1879 شروع شد. ظاهرا این کلیسا هم در محل مسجد قرون وسطایی ساخته شده که به هنگام فتح مادرید توسط آلفونسو ششم در سال 1803 تخریب شده بود. نمایی زیبا از کلیسای جامع آلمودنا در اسپانیا را در زیر مشاهده می کنید:
معماران فرانسیسکو د کوباس و مارکز کوباس این کلیسا را طراحی و ساخت آن را به سبک احیای گوتیک آغاز کردند. اما متاسفانه پروژه ساخت این کلیسای بزرگ در خلال جنگ داخلی اسپانیا متوقف شد و این پروژه تا سال 1950 دست نخورده باقی ماند. یعنی زمانی که فرناندو چوئکا گویتیا پلان های دکوباس را با نمای خارجی باروک انطباق داد تا با نمای سیاه و سفید کاخ رئال که در مقابلش قرار داشت همخوانی داشته باشد. نهایتا کار ساخت این کلیسا در سال 1993 به اتمام رسید یعنی زمانی که پاپ ژان پل دوم آن را تقدیس کرد.
معماری کلیسای جامع آلمودنا در اسپانیا
طراحی داخلی نئو گوتیک همراه با نمازخانه ها و مجسمه های هنرمندان معاصر به سبک های ناهمگون از احیاهای تاریخی تا دکور هنر مردمی منحصرا کار جدیدی است. نمازخانه مقدس موزاییکی از هنرمند معروف فرانک مارکو ایوان روپنیک را نشان می دهد. نقاشی ها در برآمدگی دیوار شرقی کلیسا توسط کیکو آرگوئل پایه گذار شیوه نئوکاته کومنال نقاشی شده اند. بخشی از تزیینات هنری به کار رفته در کلیسای جامع آلمودنا را در زیر ملاحظه می کنید:
دخمه نئو رومانسک این کلیسا نیز دارای تصویر قرن 16 از ورجین د لا آلمودنا می باشد. جالب است بدانید که در همان حوالی در امتداد خیابان کاله میور حفاری های انجام شده بقایای دیوارهای شهر قرون وسطایی را نشان داد. از دیگر مشخصات معماری کلیسای جامع آلمودنا وجود بیش از 400 ستون است که هر کدامیک نیز با اشکال مربوط به کتاب مقدس، صحنه های طبیعت و حتی سمبل مادرید آبجو و درخت توت فرنگی تزیین شده است. در تصویر زیر نمایی از ستون های داخل کلیسای جامع آلمودنا را ملاحظه می کنید:
موزه کلیسای جامع آلمودنا در اسپانیا
واقعیت این است که کلیسای جامع آلمودنا در اسپانیا یک کلیسای کاملا منحصر بفردی است. گردشگران علاوه بر بازدید از این کلیسا و جاذبه های معماری آن همچنین می توانند از موزه کلیسا هم دیدن کنند. موزه کلیسای جامع آلمودنا پذیرای پیکره ها و تندیس هایی از سراسقف های شهر مادرید، ورجین لا آلمودنا و سان ایزیدرو لابرادور می باشد. همچنین موزه مذکور دارای یک نمایشگاهی از حیات کلیسا است. در حقیقت حیات کلیسا نیز در قالب 7 آیین مذهبی به نمایش در می آید. ضمنا خود کلیسا دوشنبه تا شنبه هر هفته از ساعت 10 صبح تا ساعت 2:30 بعد از ظهر باز است. بازدید از کلیسا رایگان اما بلیط بازدید از موزه کلیسای جامع المدینا حدود €6 (یورو) می باشد. تصویر زیر نشانگر موزه کلیسای جامع آلمودنا می باشد:
رویدادهای مهم در کلیسای جامع آلمودنا
کلیسای جامع آلمودنا کلیسای اصلی شهر مادرید (پایتخت اسپانیا) محسوب می شود که از سال 1993 تا کنون فعال بوده و مراسمات مذهبی و نیایش های هفتگی در این کلیسا برگزار می شود. اما در این کلیسا رخدادهای خوبی نیز اتفاق افتاده است. این کلیسای بزرگ در 22 می سال 2004 شاهد ازدواج پادشاه فلیپ ششم و سپس تاجگذاری شاهزاده بوده است. علاوه بر این بایستی به این نکته مهم نیز اشاره کرد که کلیسای جامع آلمودنا جایی است که آرامگاه برخی از چهره های سرشناس و معروف اسپانیایی نیز در اینجا قرار دارد.
برای اخذ اقامت اروپا روش های گوناگون با شرایط متنوعی وجود دارد. منتها انتخاب آنها به تصمیم و نظر خود متقاضی بستگی دارد. مثلا در صورتی که فرد متقاضی یک کارآفرین موفق باشد می تواند از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اروپا دست به کار شود. و یا اگر فرد متقاضی دانشجوی نخبه است و درپی تحصیل در دانشگاه های اسپانیا است می تواند با اخذ پذیرش از موسسه یا دانشگاه مربوطه اقدام کند. پس هر یک از این متقاضیان با دریافت مشاوره از کارشناسان مجموعه سفیران سفر می توانند این مسیر مهاجرتی را گام به گام تا رسیدن به موفقیت طی کنند.