اندونزی

کاخ کلانگ کونگ اندونزی

کاخ کلانگ کونگ اندونزی

کاخ کلانگ کونگ اندونزی با عنوان معبد بزرگ پوری آگونگ سماراپورا، یک مجموعه ساختمان تاریخی واقع در سماراپورا مرکز بخش کلانگ کونگ می باشد. این کاخ یا معبد بزرگ (پوری) در اواخر قرن 17-ام بنا شده است اما در سال 1908 میلادی بخش عمده ای از آن در جریان فتح استعماری هلندی ها تخریب شد. امروزه بقایای اصلی آن کاخ شامل دادگاه، عمارت کرتا گوسا و گیت اصلی است که از زمان ساکا 1622 برپاست. همچنین در ترکیب کاخ مذکور یک عمارت شناوری به نام باله کمبانگ وجود دارد.

نوادگان راجاها که زمانی بر کلانگ کونگ حکمرانی می کردند حالا در پوری آگونگ، اقامتگاهی در غرب کاخ قدیمی زندگی می کنند که پس از سال 1929 میلادی ساخته شده است. نکته مهم درباره این کاخ اینکه کاخ کلانگ کونگ متعلق به پادشاهی کلانگ کونگ می باشد. پادشاهی که از مهمترین و معروفترین پادشاهی های بالی از قرن 17 تا سال 1908 محسوب می شد. در ادامه با ما در جموعه سفیران سروش سعادت همراه باشید تا به اطلاعات کاملی درباره این لندمارک تاریخی در سماراپورا دست یابید.

تاریخچه کاخ کلانگ کونگ اندونزی یا معبد سماراپورا!

همان طوری که قبلا هم ذکر شد، قدمت ساخت کاخ کلانگ کونگ اندونزی به قرن 17 می رسد و به نوعی شاهد خاموش بخش عمده ای از تاریخ شرق بالی است. تاریخی که شامل مداخلات استعماری هلندی ها در سال 1908 بود که منجر به سقوط پادشاه و مرگ اکثر اعضای خاندان پادشاهی شد و حالا پس از سالیان دراز این کاخ به موزه ای تبدیل شده و میزبان گردشگرانی از سراسر جهان می باشد.

تاریخچه کاخ کلانگ کونگ اندونزی

در اصل به روایت اسناد تاریخی برجامانده این بنا در سال 1710 میلادی در شرق بالی برای خاندان پادشاهی دوا آگونگ ساخته شده بود و تا اوایل قرن 20 نیز همچنان مورد استفاده قرار می گرفت زمانی که بخش عمدهای از این کاخ بر اثر حمله هلندی ها تخریب شد. اما از نظر معماری، این کاخ به شکل مربعی و طول هر ضلع آن تقریبا 150 متر با دروازه اصلی در شمال ساخته شد. در ادامه نیز این کاخ به بلوک های مختلفی با کاربردهای آیینی و مناسبتی تقسیم شدند. ما در ادامه به معرفی جاذبه های معروف و پربازدید این کاخ می پردازیم.

تاریخچه کاخ کلانگ کونگ اندونزی یا معبد سماراپورا

آشنایی با جاذبه های توریستی کاخ کلانگ کونگ اندونزی

کاخ کلانگ کونگ اندونزی دارای جاذبه های دیدنی مختلفی است که با زیبایی های خود چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کنند. مثلا در داخل کاخ کلانگ کونگ، عمارت گرتا گوسا قرار دارد که ابتدائا از آن به عنوان بار سلطنتی استفاده می شد و سقفش به سبک بالی سنتی و با نقش و نگارهای هندو تزیین شده است. سقف کرتا گوسا یکبار در اواسط قرن بیستم مرمت شده است. هنرمندان پیشگام روستای کاماسان مثل کاکی رامبوت، پان سکن، مانگکو مورا و نیومن ماندرا مسئول نقاشی سقف کرتا گوسا بودند.

جاذبه های توریستی کاخ کلانگ کونگ اندونزی

جاذبه معروف دیگر کاخ کلانگ کونگ در اندونزی وجود عمارت شناوری به نام باله کامبانگ می باشد که زیباترین نقطه کاخ برای ناهار سلطنتی یا شام رمانتیک بود و زمانی هم توسط پادشاه به عنوان محلی برای استراحت استفاده می شد.

عمارت شناوری به نام باله کامبانگ

از دیگر جاذبه های تماشایی این کاخ در بالی اندونزی می توان به دروازه های کاخ کلانگ کونگ از جمله دروازه کانتی بنتار اشاره نمود که در زیر تصویری از آن را ملاحظه می کنید:

دروازه های کاخ کلانگ کونگ

شرایط بازدید از کاخ کلانگ کونگ در اندونزی

همان طوری که در ابتدای بحث نیز گفته شد، کاخ کلانگ کونگ یک کاخ سلطنتی در شهری به همین نام در سماراپورای استان بالی می باشد. برای دسترسی به این کاخ، گردشگران بایستی به بالی 80761، کلانک کونگ، سماراپورا مراجعه کنند. این کاخ یا بهتر بگوییم معبد بزرگ همه روزه از ساعت 10 صبح تا ساعت 5 عصر به روی گردشگران باز است. و امکان ورود و بازدید از آن برای تمامی گردشگران خارجی فراهم است. منتها قبل از ورود به این بنا پوشیدن لباس مخصوص برای بازدیدکنندگان لازم است. نکته آخر اینکه نهایت مدت زمان توصیه شده جهت بازدید از این کاخ 1 تا 2 ساعت میباشد.

شرایط بازدید از کاخ کلانگ کونگ در اندونزی

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی اندونزی

طبق مقررات مهاجرتی کشور اندونزی، گردشگران خارجی برای ورود به این کشور آسیایی نیازمند اخذ ویزای توریستی اندونزی هستند. ویزایی که به صورت یکبار و چندبار ورود صادر شده و امکان اخذ آن از طریق سفارت اندونزی و نیز به هنگام ورود به فرودگاه های اندونزی ( تنها مخصوص اتباع کشورهای خاص) وجود دارد. ضمنا ماکسیمم مدت اعتبار این ویزا تا 30 روز بوده و مدارک مورد نیاز برای درخواست این ویزا عبارتند از:

  • فرم درخواست ویزای اندونزی که توسط متقاضی تکمیل و امضاء شده است.
  • پاسپورت ملی معتبر (با اعتباری بیش از 6 ماه)
  • کپی از پاسپورت
  • کپی از کارت اقامت (برای افرادی که شهروند کشوری ه در آنجا زندگی می کنند نیستند)
  • عکس پاسپورتی جدید از شخص متقاضی
  • کپی از بلیط مسافرتی رفت و یرگشت
  • گواهی اثبات تمکن مالی کافی (صورتحساب بانکی)
  • دعوتنامه از اعضای خانواده یا دوستان (اختیاری)
  • رسید پرداخت هزینه ویزای اندونزی

البته ناگفته نماند که شرایط ویزای اندونزی با توجه به نوع ویزای درخواستی و نیز با توجه به ملیت متقاضیان ممکن است متفاوت باشد. بنابراین بسته به شرایط خاص سفارت اندنزی ممکن است مدارک کمتر یا بیشتری از شما درخواست شود. شما عزیزان جهت طرح سوالات خود پیرامون اخذ ویزای توریستی اندونزی در سال 2024 می توانید با مجموعه سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *