آلبانی

موزه اسکاندربیگ در آلبانی

موزه اسکاندربیگ در آلبانی

موزه اسکاندربیگ در آلبانی یکی از جاذبه های دیدنی این کشور در کروجه می باشد که همه ساله از گردشگران مخصوصا فرهنگ دوستان زیادی پذیرایی می کند. این موزه همچنین یکی از مهمترین و پربازدیدترین موزه های آلبانی است که در اواخر دهه 70 احداث شده است. این موزه شامل اشیائی است که به لحاظ قدمت تاریخی به زمان اسکندربیگ برمی گردد. آثار نیز به گونه ای چیده شده تا با حقایق نظامی و زندگی اسکندربیگ همسانی و انطباق داشته باشد. کلیه نقاشی ها، سلاح ها و دیگر اشیا که به زمان او برمی گردد به عنوان مثالی از پرافتخارترین دوره های تاریخی آلبانی آورده شده است. جهت دریافت هرگونه اطلاعات مهم درباب سفر به آلبانی 2023 نیز می توانید با ما در مجموعه سفیران سفر در ارتباط باشید.

تاریخچه تاسیس موزه اسکاندربیگ در آلبانی

همان طوری که در مطالب قبلی هم گفته شد، موزه اسکاندربیگ (Skanderbeg Museum) جزء یکی از معروفترین و پربازدیدترین موزه های کشور آلبانی به شمار می رود. نام رسمی و اصلی موزه در واقع موزه ملی جورج کاستریوتی اسکاندربیگ یا George Castrioti Skanderbeg می باشد. این موزه در شهر کروجه آلبانی قرار داشته و ظاهر در اواخر دهه 70 ساخته شده و در 1 نوامبر سال 1982 نیز مورد بازسازی قرار گرفته است. این موزه توسط دو معمار معروف به نام های پیرو واسو و پرانورا هوکسها طراحی و ساخته شده است. تصاویر زیر نشان دهنده نماهایی از این موزه زیبا در آلبانی است:

نماهایی از موزه اسکاندربیگ در آلبانی

اما کارهای مربوط به امر ساخت و ساز موزه اسکاندربیگ در آلبانی توسط تیم محلی به مدیریت رابرت کوته محقق شده است. موزه دارای مشخصه یک معماری رومی قرون وسطایی و الهام گرفته از برج های سنگی آلبانیایی سنتی می باشد. نام موزه به افتخار قهرمان ملی آلبانی یعنی جورج کاستریوتی اسکندربیگ با عنوان موزه اسکندربیگ گفته می شود. جالب است بدانید که خود موزه اسکاندربیگ در داخل قلعه کروجه قرار دارد. با اینکه لشکریان عثمانی در سال های 1450، 1466 و 1467 به این قلعه یورش بردند اما همواره در به دست گرفتن کنترل قلعه ناکام ماندند. پس به گواهی تاریخ این قلعه همان جایی است که جورج کاستریوتی اسکاندربیگ با پناه بردن به آن توانست به مدت بیش از 2 دهه دربرابر هجوم عثمانیان مقاومت کند.

نحوه ساخت موزه اسکاندربیگ در آلبانی

پروژه موزه ملی جورج کاستریوتی اسکاندربیگ بر مبنای پلاتفورم مفهومی طراحی شده توسط آلکس بودا در سپتامبر سال 1976 که به عنوان نمونه طراحی به موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی (ISP) تیرانا تحت دستور معمار پیرو وازو فرستاده شده بود، طراحی و ساخته شده است. در واقع پس از ارزیابی سه پیش طرح اولیه سرانجام ISP تصمیم گرفت تا به کار ساخت این موزه با توجه به طرح آلکس بودا ادامه دهد. مبنای این طرح نیز ساخت موزه اسکاندربیگ در داخل دیوارهای قلعه قدیمی کروجه بود. تیم طراحی نیز به مدد همین ایده و با الهام گیری از برج های قرون وسطایی آلبانی به کار ساخت این موزه پرداخت. سرانجام نیز این موزه در اول نوامبر سال 1982 با عنوان موزه ملی جورج کاستریوتی اسکاندربیگ افتتاح شد و رسما کار خود را آغاز کرد.

نحوه ساخت موزه اسکاندربیگ در آلبانی

جذابیت های بازدید از موزه اسکاندربیگ در آلبانی

همان طوری که در مطالب فوق هم بیان شد، موزه اسکاندربیگ در آلبانی یکی از جذاب ترین و پربازدیدترین موزه های آلبانی است که در اواخر دهه 70 کار ساخت آن شروع شده و در اوایل دهه 80 نیز رسما افتتاح شده است. اصولا این موزه به افتخار یکی از سرداران و قهرمانان آلبانی یعنی جورج کاستریونی اسکاندربیگ ساخته شده است و اشیاء و آثار تاریخی موجود در آن نیز شامل اشیائی است که به لحاظ قدمت تاریخی به زمان جورج کاستریونی اسکاندربیگ برمی گردد. آثار نیز به گونه ای گذاشته شده تا با حقایق نظامی و زندگی اسکندربیگ انطباق داشته باشد.

کلیه نقاشی ها، سلاح ها و دیگر اشیایی که به دور اسکندربیگ برمی گردد به عنوان مثالی از پرافتخارترین دوره های تاریخی آلبانی به گردشگران داخلی و خارجی نشان داده شده است. علاوه بر اشیاء و ابزار و اداوات نظامی همچنین باید از تابلوها و حکاکی های دیواری و نیز تندیس های شخصیت های تاریخی نیز یاد کرد که زینت بخش این موزه می باشد. علاوه بر خود موزه نیز گردشگران می توانند از دیگر جاذبه های توریستی اطراف موزه مثل قلعه کروجه، موزه قوم شناسی کروجه، پارک کومبتار، بازار قدیمی کروجه، یادمان اسکاندربیگ و غیره نیز دیدن کنند.

جذابیت های بازدید از موزه اسکاندربیگ در آلبانی

نحوه اخذ ویزای توریستی آلبانی

اول از همه باید بدانید که آلبانی هنوز به عضویت اتحادیه اروپایی (EU) درنیامده است و از همین رو این کشور نه ویزای شنگن را قبول و نه صادر می کند. بلکه مسافران به این کشور نیازمند اخذ ویزای توریستی آلبانی هستند. معمولا این ویزا با اعتبار 6 ماهه و در دو نوع بیزینس ویزا و توریست ویزا برای متقاضیان صادر می شود. متقاضیان به منظور اخذ این ویزا لازم است تا با تهیه مدارکی از جمله مدارک شناسایی، پاسپورت، گواهی بانکی برای اثبات تمکن مالی، برگه رزرو هتل، بلیط رفت و برگشت و غیره به سفارت آلبانی مراجعه و جهت اخذ ویزای مسافرتی آلبانی درخواست دهند. وکلای خبره ما در مجموعه سفیران سفر با دانش حقوقی و تجربه ارزشمند خود این توانایی را دارند که شما عزیزان را در جریان شرایط و قوانین سفر به آلبانی قرار دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *