معبد اولون دانو براتان در اندونزی یکی از نقاط توریستی شاخص در بالی اندونزی است و از طرف مردم این کشور نیز بسیار مورد احترام می باشد. معبدی که برای خدای آب ساخته شده و توسط مردم محلی برای انجام مراسمات مذهبی مخصوصی استفاده می شود. اعانه های زیادی از طرف مردم محلی برای این معبد جمع آوری می شود. در داخل این معبد بزرگ و زیبا نیز مجسمه ای از بودا نیز مشاهده می شود. ضمنا نمی توان از معبد اولون دانو براتان صحبت کرد و از چشم انداز زیبای اطراف این معبد غافل شد.
کلا در بالی، به معابد هندو پورا گفته می شود و معبد اولون دانو براتان نیز جزء همین معابد محسوب می شود. این معبد با نمای مخروطی شکل و مرتفع خود در سال 1633 ساخته شده و برای اهداء هدایا و انجام مراسمات مختص خدای آب بالی، دریاچه و رودخانه (یعنی دوی دانو) به واسطه اهمیت دریاچه براتان به عنوان منبع اصلی آبیاری در بالی مرکزی استفاده می شود. کارشناسان مجموعه سفیران سروش سعادت راهنمای گردشگران و جهانگردان ایرانی در انجام سفرهای داخلی و خارجی آنها می باشند.
درباره معبد اولون دانو براتان در اندونزی
احیانا اگر اهل گردش و گردشگری باشید حتما تصویری از معبد اولون دانو براتان در اندونزیPura Ulun Danu Bratan Temple را هم شنیده اید که در جزیره بسیار زیبای بالی قرار دارد. در واقع معبد مذکور معبدی شگفت انگیز و زیبا در بین کوهها و نیز دریاچه براتان می باشد. معبدی که قدمت آن به 400 سال قبل می رسد. از همین رو این معبد جزء قدیمی ترین معابد موجود در بالی نیز محسوب می شود. معبد اولون دانو براتان در اندونزی اولین بار در سال 1633 میلادی به دستور راجا منگوی حاکم وقت ساخته شد. نمایی فوق العاده زیبا از معبد اولون دانو براتان در اندونزی را در زیر مشاهده می کنید:
در ساخت این معبد زیبا از مصالح سنتی مثل سفال، کاهگل، چوب و خشت استفاده شده و موقعیت قراگیری این معبد در وسط دریاچه براتان نیز نشان دهنده اختصاص این معبد به الهه آب می باشد. هنوز هم می توان در این معبد بومیان را مشاهده کرد که در روزهای خاصی مراسم خود را انجام می دهند.
معبد اولون دانو براتان در اندونزی؛ معبد خدای آب
همان طوری که در مطالب قبلی هم گفته شد، معبد مذکور با نمای مخروطی شکل و مرتفع خود در سال 1633 ساخته شده و برای اهداء هدایا و انجام مراسمات مختص خدای آب بالی، دریاچه و رودخانه (یعنی دوی دانو) به واسطه اهمیت دریاچه براتان به عنوان منبع اصلی آبیاری در بالی مرکزی استفاده می شود. معبدی که هم به علت قدمت تاریخی و هم به سبب معماری ارزشمندی که دارد در کانون توجه گردشگران خارجی قرار دارد. نماهای دیدنی دیگری از معبد اولون دانو براتان در اندونزی را در زیر ملاحظه می کنید:
معماری جذاب معبد اولون دانو براتان در اندونزی
کلا معابد هند از جمله معبد اولون دانو براتان در اندونزی به عنوان مروس شناخته می شود. سازه های مربعی شکل با پایه های آجری و بام های متصل به هم سبک پاگودا می باشد. در اینگونه معابد تعداد بام ها مقام و جایگاه الهه را نشان می دهد و تعداد آن هم همیشه یک عدد فرد می باشد. در حقیقت معبد اولون دانو براتان در اندونزی یکی از نه معبد خایانگان جاگات در بالی می باشد. این مجموعه معبد شامل 5 زیارتگاه مختلف است که به دیگر خدایان هندو نیز اختصاص دارد. مرو پلینگ 11 طبقه ای در این مجموعه به شیوا و همسرش پاراواتی اختصاص دارد. همچنین در این معبد مجسمه بودا نیز وجود دارد که تصویری از آن را در زیر می بینید:
جالب است بدانید که معبد مذکور همچنین با عنوان معبد بالی روی دریاچه هم معروف است چراکه هنگام جزر و مد در دریاچه براتان گویی معبد نیز بر روی آب شناور است.
جاذبه های توریستی معبد اولون دانو براتان در اندونزی
معماری باشکوه و جذاب این معبد هندو، تاریخچه طولانی آن و نیز موقعیت قرار گیری معبد اولون دانو براتان در اندونزی در نقطه ای خوش آب و هوا و زیبا از بالی سبب شده تا همه ساله گردشگران زیادی برای بازدید از آن اعلام آمادگی کنند. اما تنها جاذبه دوست داشتنی این مکان معبد آن نیست بلکه مشاهده مناظر زیبا و مه آلود از دریاچه براتان، گونه های گیاهی متنوع در آن بر جذابیت این معبد افزوده است. علاوه بر این گردشگرانی که برای بازدید از معبد اولون دانو براتان در اندونزی به مکان مذکور میایند می توانند در اطراف دریاچه پیاده روی و عکاسی کرده و یا با قایق های محلی، معبد اولون دانبراتان را از زوایای دیگری نیز مشاهده کنند
شرایط اخذ ویزای توریستی اندونزی
مطابق قوانین مهاجرتی کشور اندونزی نیز سفر به این کشور آسیایی مستلزم اخذ ویزای توریستی می باشد. متقاضیان نیز به منظور اخذ این ویزا نیز بایستی به سفارت اندونزی مراجعه کنند. اما از نکت مهم درباره اخذ ویزای گردشگری اندونزی این است که ویزای مذکور یک نوع ویزای کوتاه مدت اندونزی محسوب می شود و ا ز همین رو آنها ماکسیمم تا 60 روز فرصت دارند تا در اندونزی بمانند. ضمنا این مدت اعتبار را می توان تا 5 بار نیز از طریق اداره مهاجرت اندونزی تمدید کرد. فلذا مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی اندونزی از قرار ذیل می باشد:
- فرم درخواست تکمیلی
- پاسپورت ملی با اعتبار بیش از 6 ماه
- کپی از حساب های بانکی
- بلیط های رفت و برگشت
- پرداخت هزینه ویزا
روش های مختلفی برای مهاجرت به اندونزی وجود دارد اما در حال حاضر مهاجرت تحصیلی به این کشور بیش از دیگر روش های مهاجرتی مورد استقبال متقاضیان می باشد. شما عزیزان نیز برای اطلاع از شرایط سفر به اندونزی می توانید با ما در سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.
خیلی جالب بود.ایشالا قسمت شه…