ساختمان گیلد هال در انگلستان از بناهای دیدنی برای علاقه مندان است که شما در سفر به شهر لندن می توانید نظاره گر آن باشید. این ساختمان مربوط به شهرداری لندن و در محله مورگیت این شهر قرار دارد. این ساختمان در گیلد هال یارد شهر لندن واقع شده و قدمت ساختش نیز به سال 1440 میلادی می رسد. از مهمترین جاذبه های دیدنی ساختمان مذکور نیز علاوه بر بازدید از معماری خارجی این بنا همچنین می توان به بازدید از سردابه، گریت هال، کتابخانه و گالری هنری گیلد هال اشاره کرد.
در واقع اصطلاح گیلد هال نیز هم به کل ساختمان و هم به اتاق هایش که یک تالار بزرگ قرون وسطایی است اطلاق می شود. نباید فراموش بکنیم که این بنا جزء بناهای تاریخی مهم انگلستان محسوب می شود به طوری که از سال 1950 میلادی این بنا در زمره بناهای گرید 1 انگلستان به ثبت رسیده است. ساختمانی که در ادامه تیم کارشناسان مجموعه سفیران سروش سعادت به جزئیات بیشتری از جاذبه های توریستی آن اشاره خواهند کرد.
درباره معماری ساختمان گیلد هال در انگلستان
اگر بخواهیم درباره معماری این بنا صحبت کنیم بایستی طراحی و ساخت ساختمان گیلد هال Guildhall را به 4 دوره مختلف با 4 کاربرد مختلف دسته بندی کنیم. دوره اول ساخت گیلد هال که به دوره رومی ها و ساخت آمفی تئاتر در محل کنونی ساختمان گیلد هال در انگلستان برمی گردد. اما دوره دوم آن مربوط به دوره تسلط و حکمرانی ساکسون ها و دوره سوم نیز مربوط به قرون وسطی است. در دوره ساکسون ها به احتمال زیاد نه تنها خود گیلد هال وجود داشته بلکه در کنار آن یک دروازه خانه و نیز یک کلیسا هم ساخته شده بوده است.
و نهایتا طراحی ساختمان گیلد هال کنونی در دوره قرون وسطی شروع شد و در همین دوره نیز به پایان رسید. این ساختمان به سبک معماری قرون وسطی و توسط چندین معمار شامل جورج دانس کوچکتر، گیلس گیلبرت اسکات و هوارس جونز طراحی و ساخته شده است. ساختمانی که شامل یک تالار بزرگ (گریت هال) و یک سردابه می باشد. و در طراحی داخلی آن سعی شده از سنگ کاری ها و گچ بری های ماهرانه و دقیق، طاق های بلند و کشیده اما قرینه، پنجره های رنگی بلند، انواع مجسمه ها و نقش و نگارهای سنگی و غیره استفاده شود.
ساختمان گیلد هال در انگلستان؛ از آمفی تئاتر تا گالری!
جالب است بدانید که در طی دوره رومی ها، گیلدهال مکان آمفی تئاتر لندن بوده و آخرین کشف مجدد آن به سال 1988 برمی گردد. این آمفی تئاتر بزرگترین نوع خود در بریتانیا بوده و بقایایی از آن در زیرزمین گالری هنر گیلد هال به نمایش عموم گذاشته شده است. اما ساخت بنای فعلی گیلد هال در سال 1411 شروع شده و در سال 1440 به اتمام رسید. منتها در دوره قرون وسطی از این سختمان بیشتر برای انبار کالاها و مکانی برای برگزاری مراسمات عمومی مورد استفاده قرار می گرفت. پس از آن نیز ساختمان گیلد هال به مدت چند صد سال به عنوان ساختمان اداری مورد استفاده قرار گرفته است و هنوز هم مرکز اداری و تشریفاتی شهر لندن و شرکت های تابعش می باشد. تصویر زیر نشانگر آمفی تئاتر رومی زیر زمین ساختمان گیلد هال در انگلستان می باشد:
در ضمن گالری هنر گیلدهال نیز در دهه 1990 میلادی به این مجموعه اضافه شد و در ادامه نیز کتابخانه گیلد هال که شامل کتبی از قرن 11- ام به اینطرف است در این ساختمان قرار دارد. در کلکسیون گالری هنر گیلد هال نیز در حدود 4000 آیتم از جمله انواع تابلوهای نقاشی و مجسمه وجود دارد. تصویری از ساختمان گالری هنر گیلد هال انگلستان را در زیر ملاحظه می کنید:
شرایط بازدید از ساختمان گیلد هال در انگلستان
ساختمان گیلد هال از دو جنبه مورد توجه گردشگران می باشد. جنبه اول از نظر تاریخی آن و جنبه دوم نیز از نظر معماری این بنا می باشد. به همین دلیل نیز یکی از گزینه های مورد توجه گردشگران در بازدید از شهر لندن، ساختمان گیلد هال می باشد. اما گردشگران برای دسترسی به این ساختمان بایستی به خیابان باسینگهال 71 لندن سفر کنند. برای این کار نیز نزدیکترین ایستگاه مترو به ساختمان گیلد هال که فقط چند دقیقه ای با آن فاصله دارند شامل ایستگاه های بانک، مانسیون هاوس و ایستگاه سنت پل می باشد. نکته پایانی اینکه بازدید از گیلد هال برای همگان رایگان می باشد.
معروفترین خیابان های گردشگری در لندن
لندن London پر از صدها جاذبه تاریخی و معروفی است که نه تنها در اروپا بلکه در کل جهان نیز معروف هستند. از جمله این جاذبه های معروف می توان به کاخ باکینگهام، کاخ وستمینستر یا پارلمان انگلستان و نیز برج و پل لندن اشاره کرد. اما آیا می دانید که این شهر دارای خیابان های معروفی در جهان است؟ و اصلا آیا می دانید چرا این خیابان ها جزء خیابان های معروف شهر لندن محسوب می شوند؟ شاید اسم خیلی از این خیابان ها را شما هم شنیده باشید ولی هرگز از اهمیت تاریخی و سیاسی آنها باخبر نیستید و یا حتی از ریشه نام این خیابان ها نیز اطلاعی ندارید. اما آنچه که شما برای خیابان گردی در لندن نیاز دارید عبارتند از:
عکاسی از سوژه های خیابانی
فیلمبرداری از صحنه های جذاب
پیاده روی همراه با خوردن اسنک و آب
خوردن غذا و نوشیدنی در کافه ها و رستوران ها
بیکر استریت: که نامش را از طراح و سازنده این خیابان یعنی ویلیام بیکر گرفته است. این خیابان با توجه به سریال تلویزیونی شرلوک هلمز اثر سر آرتور کونان دویل معروف شده است. خود شرلوک هلمز در این نمایش تلویزیونی در خیابان بیکر پلاک 221B ساکن بود.
داونینگ استریت: این خیابان در جهان به خاطر اهمیت سیاسی اش معروف است چرا که دفتر نخست وزیر بریتانیا در همین خیابان واقع شده است.
بوند استریت: این خیابان در دهه 1720 میلادی ساخته شده و مملو از فروشگاه های معروف و لاکچری مثل Selfridge ها می باشد.
خیابان پیکادلی: این خیابان یکی از شلوغ ترین خیابان های شهر لندن می باشد، چرا که چهارراه پیکادلی که اساسا میدان تایمز لندن نیز می باشد در همینجا قرار دارد. این خیابان پر از بیلبوردهای تبلیغاتی و انواع فروشگاه های خرده فروشی و نیز محل آکادمی سلطنتی هنرها، گذرگاه طاقدار بورلینگتون و هتل ریتز می باشد.
هموطنان عزیز برای انجام مشاوره و دریافت اطلاعات تکمیلی درباره مسافرت خارجی ارزان در سال 2024 نیز می توانند با کارشناسان مجرب مجموعه سفیران سروش سعادت در تماس باشند.