استرالیا

رصدخانه سیدنی

رصدخانه سیدنی

رصدخانه سیدنی یکی از مهیج ترین و بهترین جاذبه های توریستی این شهر می باشد که همه روزه از طرف گردشگران خارجی با استقبال خوبی مواجه است. این رصد خانه در سال 1857 تا سال 1859 میلادی توسط ویلیام ویور و الکساندر داوسون به سبک معماری فلورنتین ساخته شده است و از 22 دامبر سال 2000 نیز در لیست میراث ایالت نیو ساوت ولز قرار گرفته است. مکانی که چند منظوره بوده و کارکردهایی از جمله هواشناسی، نجوم، موزه علوم و مرکز آموزشی نیز دارد. همچنین جشن ها و مراسمات شادی نیز در اطراف این رصدخانه برگزار می شود. از مهمترین و جذاب ترین رویدادهای برگزار شده در اطراف این رصدخانه می توان به جشن پایان سال مالی، جشن ماردی گراس، شب عید سال نو سیدنی و غیره اشاره نمود. تیم تخصصی مجموعه سفیران سفر آماده است تا به سوالات شما در زمینه های مختلف گردشگری در سال 2023 پاسخ دهد.

درباره رصدخانه سیدنی چه می دانید؟

رصد خانه سیدنی Sydney Observatory ایستگاه هواشناسی، رصدخانه ستاره شناسی، موزه علمی و مرکز آموزشی واقع در تپه رصدخانه یا Observatory Hill در آپر فورت استریت در حومه شهر سیدنی به نام میلر پوینت از توابع ایالت نیو ساوت ولز می باشد. این رصد خانه بنا به طرح های معمار ویلیا ویور و با نظارت الکساندر داوسون از سال 1857 تا سال 1859 میلادی ساخته شده است. از دیگر نام های این رصدخانه می توان به ویندمیل هیل، فورت فیلیپ و فلاگ استاف هیل اشاره نمود. مکانی که نام آن از 22 دسامبر سال 2000 به لیست میراث نیو ساوت ولز اضافه شده است. تصویری از رصد خانه سیدنی را در زیر مشاهده می کنید:

تصویری از رصد خانه سیدنی

جالب است بدانید که این مکان قبلا به عنوان یک قلعه دفاعی، ایستگاه مخابره، ایستگاه توپ زمان، ایستگاه آب و هواشناسی، رصدخانه و آسیاب های بادی استفاده می شود. پس این محل در ابتداء از یک قلعه ای در ویندمیل هیل در اوایل قرن 19 به یک رصدخانه ای در طی قرن نوزدهم تغییر کاربری داد. اما هم اینک اینجا به یک موزه کاری تبدیل شده که بازدیدکنندگان آن می توانند ستاره ها و سیارات را با استفاده از ابزارها و وسایل قدیمی زیر رصد کنند:

  • تلسکوپ اشمیت- کاسگریان 40 سانتی متری مدرن
  • تلسکوپ رفراکتور 29 سانتی متری تاریخی ساخته شده در سال 1874 میلادی (قدیمی ترین تلسکوپ مورد استفاده در کشور استرالیا)

درباره رصدخانه سیدنی

تاریخچه رصدخانه سیدنی

در واقع تاریخچه رصدخانه سیدنی را بر اساس ترتیب زمانی می توان به چندین دوره شامل کاربرد اولیه مکان، ساخت رصدخانه، عملیات رصد و تعطیلی به عنوان یک رصدخانه فعال دسته بندی کرد. در دهه 1970 زمانی که این مکان اولین آسیاب بادی بود به عنوان ویندمیل هیل یا تپه آسیاب بادی شناخته می شد. این آسیاب بادی در سال 1797 ساخته شد اما در سال 1800 این بنا توسط طوفان تقریبا از بین رفت و نام میلر پوینت نیز یادآور کاربری زمین اولیه از این مکان می باشد. تصاویر زیر نشان دهنده حضور گردشگران در این رصد خانه و رصد آسمان شب سیدنی می باشد:

حضور گردشگران در رصدخانه سیدنی

اما پس از آن واقعه و در سال 1803 میلادی، قلعه فورت فیلیپ در این جاذبه به دستور حاکم هانتر برای دفاع از ساکنین جدید در مقابل حملات احتمالی فرانسویان و نیز مجرمین شورشی ساخته شد. اما از این قلعه هرگز برای چنین اهدافی استفاده نشد . بلکه در سال 1825 میلادی دیوار شرقی قلعه به ایستگاه علامت دهی یا ایستگاه مخابره تبدیل شد. پس برای ارسال پیغام به کشتی ها در بندر و نیز به ایستگاه علامت دهی در بخش جنوبی بندر از پرچم هایی استفاده شد. پس در سال 1811 فلگ استاف یا مرکز پرچم در این محل احداث شد. بالاخره در طی سال های 1857 الی 1859 نیز رصدخانه سیدنی در همین مکان احداث شد که تا دهه 1980 نیز به فعالیت خود ادامه داد.

جشن ها و مراسمات اطراف رصدخانه سیدنی

یکی از جاذبه هایی که باعث توجه گردشگران و جلب آنها به رصدخانه سیدنی می شود، رویدادها یا اونت های برگزار شده در اطراف این رصدخانه می باشد. در کل همه ساله 3 رویداد بزرگ و شاد در کنار رصدخانه سیدنی برگزار می شود. اولین رویداد مربوط به جشن های پایان سال مالی است که در 25 تا 29 جولای هر سال در اطراف این رصدخانه برگزار می شود. رویداد دوم مربوط به جشن ماردی گراس می باشد که جشنی شاد و مردمی است که در کنار رصدخانه سیدنی برگزار می شود. سومین رویداد مربوط به جشن سال نو سیدنی است.

جشن ها و مراسمات اطراف رصدخانه سیدنی

مهاجرت تحصیلی روشی تضمینی برای اخذ اقامت استرالیا

روش های قانونی و مطمئن زیادی برای مهاجرت ایرانیان به استرالیا و اخذ اقامت این کشور وجود دارد. از جمله آسانترین این روش ها می توان به مهاجرت از طریق ادامه تحصیل در استرالیا 2023 اشاره نمود که طرفداران زیادی نیز در بین دانشجویان و دانش آموزان ایرانی دارد. از مهمترین دلایل برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • دانشگاه های کیفیت بالا
  • فرصت های شغلی ایده آل
  • استاندارد زندگی بسیار بالا
  • امکان اخذ بورس های تحصیلی
  • وجود فرهنگ متنوع

بنابراین شما به عنوان دانشجو اولا می توانید پذیرش خود را بر اساس صلاحیت های عمومی و اختصاصی خود از یکی از دانشگاه های برتر این کشور به شرح ذیل اخذ نمایید:

رتبه ملی رتبه جهانی دانشگاه یا موسسه آموزش عالی
1 31 دانشگاه ملی استرالیا
2 40 دانشگاه سیدنی
3 41 دانشگاه ملبورن
4 44 دانشگاه نیو ساوت ولز
5 46 دانشگاه کوئینزلند
6 55 دانشگاه موناش
7 92 دانشگاه وسترن استرالیا
8 106 دانشگاه آدلاید
9 133 دانشگاه فنی سیدنی
10 196 دانشگاه وولونگ

دوما از طریق اخذ بورس تحصیلی و کار دانشجويی نیمه وقت در استرالیا ضمن کسب درآمد همچنین سابقه کاری مفیدی هم به دست آورند. در نمودار زیر می توان با شرایط کار دانشجویی در استرالیا نیز آشنا شد:

شرایط کار دانشجویی در استرالیا

هموطنان گرامی برای اطلاع از شرایط سفر به استرالیا می توانند از خدمات تخصصی مجموعه سفیران سفر بهره گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *