انگلستان

خانه لنکستر در انگلستان

خانه لنکستر در انگلستان

خانه لنکستر در انگلستان که اصولا با عنوان خانه یورک و بعدا خانه استافورد هم شناخته می شد، یکی از جاذبه های دیدنی شهر لندن محسوب می شود. این بنای تاریخی در بخش سنت جیمز در منتها الیه غربی شهر لندن واقع شده است. ساخت این خانه در سال 1825 میلادی به فرمان پادشاه جورج سوم شروع شد ولی کامل کننده نهایی آن در سال 1840 میلادی مارکوس دوم استافورد بود. به همین دلیل نیز در ابتداء به این خانه، خانه یورک و در ادامه نیز به آن خانه استافورد می گفتند.

اما این همه ماجرای خانه لنکستر نبود بلکه تاجری معروف به نام سر ویلیام لور در سال 1912 این خانه را خریداری کرد و از آن به بعد نیز نام این خانه به نام خانه لنکستر تغییر یافت. تقریبا یکسال بعد بود که لور این خانه را وقف ملت انگلستان کرد. خانه ای که نه تنها از نظر تاریخی و معماری بلکه از لحاظ برگزاری جلسات و همایش های ملی و بین المللی نیز مهم بوده و مستاجر کنونی آن نیز وزارت امور خارجه انگلستان می باشد. با استفاده از خدمات مشاوره رایگان ارائه شده توسط مجموعه سفیران سروش سعادت می توانید سفر راحت و بسیار آسانی را برای خودتان رقم بزنید.

تاریخچه ای درباب خانه لنکستر در انگلستان

مطابق گزارشات تاریخی موثق، ساخت خانه لنکستر Lancaster House در سال 1825 میلادی و به دستور پادشاه جورج سوم شروع شد. هدف از ساخت این خانه نیز ساخت اقامتگاهی برای دوک یورک و آلبانی (پسر دوم پادشاه) بود و به همین دلیل نیز در ابتداء به این خانه، خانه یورک نیز گفته می شد. اما بعدا پس از مرگ دوک، این خانه توسط مارکوس دوم استافورد خریداری شد و به مدت یک قرن نیز با عنوان خانه استافورد معروف شد.

تاریخچه ای درباب خانه لنکستر

و دقیقا در زمان مارکوس دوم استافورد بود که کار ساخت خانه به اتمام رسید. در آن زمان برای طراحی این خانه سر رابرت اسمیرک، سر چارلز باری و بنجامین دین وایت به خدمت گرفته شدند. خانه ای سه طبقه که سبک نئو کلاسیک ساخته شد و نهایتا نیز کار ساخت آن در سال 1840 به اتمام رسید. و به عبارت دیگر این خانه بزرگ و باشکوه در عرض 182 سال ساخته شد! در ادامه نیز سر ویلیام لور این خانه را در سال 1912 میلادی خریداری و نام آن را به افتخار منطقه بومی خودش لنکستر به نام خانه لنکستر تغییر داد و یکسال بعد نیز این خانه را به ملت انگلستان هدیه داد. خانه ای که حالا مالکش دولت بریتانیاست و مستاجرش نیز وزارت خارجه انگلستان می باشد.

تاریخچه ای درباب خانه لنکستر در انگلستان

دلیل شهرت خانه لنکستر در انگلستان چیست؟

خانه های تاریخی یا هیستوریکال هاووس را می توان از بهترین جاذبه های گردشگری در کشور انگلستان قلمداد کرد. خانه هایی که در وهله اول تاریخ، فرهنگ و هنر مردمان انگلیس را به بازدیدکنندگان نمایش می دهد. و صد البته نمی توان از سبک معماری خانه های تاریخی انگلستان غافل شد. در بین لیست خانه های تاریخی نیز نام های مختلفی وجود دارد که نام یکی از آنها خانه لنکستر است. جالب است بدانید که خانه لنکستر در انگلستان همچنین شاهد رویدادها، جلسات و مذاکرات مهم ملی و بین المللی زیادی نیز بوده است که در زیر به آنها اشاره می شود:

  • این خانه از سال 1924 میلادی به مدت کوتاهی پس از جنگ جهانی دوم میزبان موزه لندن بوده است.
  • در سال 1944 میلادی کمیسیون مشورتی اروپا در همین خانه تشکیل جلسه داد.
  • در ژانویه سال 1947 میلادی جلسه هیئت ویژه مربوط به اتریش اشغال شده در همین جا تشکیل شد.
  • قراردادهای استقلال مالزی، آفریقای جنوبی و برخی دیگر از کشورهای آفریقایی در دهه 1960 و 1970 در این خانه به امضاء طرفین رسید.
  • خانه لنکستر در طی سال های 1984 میلادی و 1991 میلادی میبن دهمین و هفدهمین جلسه گروه 7 کشور صنعتی جهان بوده است.
  • این خانه در سال 2017 میلادی همچنین میزبان ترزا می (نخست وزیر سابق بریتانیا) بود که او در همین جا سخنرانی درباره رابطه آتی بریتانیا با اتحادیه اروپایی را پس از رفرادوم عضویت بریتانیا در این اتحادیه به سال 2016 ایراد کرد که به عنوان سخنرانی خانه لنکستر نیز معروف است.

دلیل شهرت خانه لنکستر در انگلستان

خانه لنکستر؛ یک لوکیشن فیمبرداری معروف در انگلستان!!!

جدا از تاریخچه پر فراز و نشیب و نیز برگزاری رویدادها و جلسات مهم، خانه لنکستر در انگلستان به دفعات مختلفی به عنوان لوکیشن فیمبرداری نیز مورد استفاده قرار گرفته است. و همین امر نیز بر محبوبیت این خانه و بازدید از آن افزوده است. پس این خانه لوکیشن فیلمبرداری فیلم ها و سریال های معروفی مثل فیلم کمدی پادشاه رالف (محصول 1991)، فیلم ماجراجویانه موسوم به گنجینه ملی: کتاب اسرار (محصول 2007)، فیلم تاریخی ویکتوریای جوان (محصول 2009)، فیلم تاریخی سخنرانی پادشاه (محصول 2010) و ویژه برنامه کریمس 2013 با نام داون تاون ابی بوده است.

خانه لنکستر؛ یک لوکیشن فیمبرداری معروف در انگلستان

ضرورت تهیه کارت اعتباری برای سفر به انگلستان

برای انجام موفق هر سفری از جمله سفر به انگلستان یا هر کشور خارجی دیگر، مسافران نیازمند داشتن برخی ملزومات ضروری سفر هستند. چرا که همین ملزومات سفر موجبات راحتی خود مسافر می شود. از جمله این ملزومات سفر نیز می توان به کارت اعتباری یا کردیت کارت Credit Carts اشاره کرد. اما چرا داشتن این کارت بانکی بین المللی برای مسافران الزامی است؟ برای پاسخ به این سوال بایستی با کارکردهای این کارت آشنا شد.

کارت های اعتباری کارت هایی هستند که توسط بانک ها و یا موسسات مالی خارجی صادر شده و به حساب شخصی خود دارنده کارت متصل هستند. این کارت های اعتباری جهت انجام امورات مالی مختلف مسافران به کار می آیند. از جمله این امورات می توان به انجام نقل و انتقالات و تراکنش های پولی، خرید آسان و مطمئن از فروشگاه ها و مراکز خرید، داشتن ضریب امنیت بالا، حمل آسان، امکان انجام خرید آنلاین و غیره اشاره کرد. در ادامه از طریق مشاوره با کارشناسان مجموعه سفیران سروش سعادت می توانید در جریان فرآیند افتتاح حساب بین المللی و دریافت کارت اعتباری مسترکارت و یا ویزاکارت قرار گیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *