بولیوی

جاده یونگاس

جاده یونگاس

یکی از چند جاده خطرناک در جهان جاده یونگاس (جاده مرگ) در بولیوی می باشد که طولی حدود 69 کیلومتر داشته و بین لاپاز و کوریکو کشیده شده است. جاده ای بسیار تنگ و همراه با انواع مخاطرات طبیعی که مسلما پیاده روی و دوچرخه سواری در آن جرات و شهامت زیادی می خواهد. شما در مسیر جاده یونگاس علاوه بر مشاهده جاده سنگلاخی با شیب های تند و باریک همچنین عدم وجود ریل گارد محافظ و نیز باران، سقوط قطرات آبشار از ارتفاع بلند، وقوع زمین لغزش، سقوط خرده سنگها از ارتفاع زیاد و گاها مه غلیظ را هم تجربه می کنید و همه اینها فقط حس ترس، دلهره و ماجراجویی را در شما افزایش می دهند! به همین دلیل تایید خواهید کرد که بی دلیل نیست که به جاده یونگاس، عنوان جاده مرگ را داده اند. در هر سفر خارجی شما نیازمند یکسری ملزومات و ضروریات سفر مثل ویزا و پاسپورت هستید و برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای سفر برای هر کشور خارجی می توانید از خدمات مجموعه سفیران سفر بهره مند شوید.

تاریخچه کوتاهی از جاده یونگاس

جاده مذکور رسما با عنوان جاده یونگاس شمالی معروف است و در واقع جاده ای حدود 69 کیلومتری است که دو شهر لاپاز و کورویکو را به هم متصل می کند. این جاده به منظور اتصال لاپاز با لاس یونگاس و آمازون توسط زندانیان پاراگوئه ای اسیر شده در جنگ چاکو در دهه 1930 ساخته شده است. در سال 1995، بانک توسعه بین آمریکای اعلام کرد که این جاده خطرناک ترین جاده جهان می باشد. برآوردها نیز نشانگر آن است که تا قبل از ساخت جاده جدیدتر بین لاپاز و کوریکو که در سال 2006 تکمیل شد، سالانه حدود 300 نفر جان خود را در این راه از دست می دادند. البته ناگفته نماند که یک جاده دیگری بنام یونگاس جنوبی هم وجود دارد که متصل کننده لاپاز و چولومانی است و به لحاظ خطرناک بودن دست کمی از جاده یونگاس شمالی، جاده مرگ ندارد. تصاویر زیر نشانگر نماهایی زیبا از جاده یونگاس می باشد:

نماهایی زیبا از جاده یونگاس

چرا جاده یونگاس معروف به جاده مرگ است؟

زمانی که از خطرناکترین جاده های جهان صحبت می کنیم، امکان ندارد که اسمی از جاده یونگاس در میان نباشد.حقیقتا در لیست خطرناک ترین جاده های جهان، همواره نام جاده یونگاس در رتبه اول لیست وجود دارد. مثلا در رتبه بندی خطرناک ترین جاده های جهان توسط سایت معتبر exotica.com می توان ضمن آشنایی با این جاده های ترسناک با جایگاه جاده یونگاس آشنا شد:

رتبه خطرناکی نام جاده کشور
1 جاده یونگاس بولیوی
2 تونل گولیانگ چین
3 بزرگراه کاراکوروم پاکستان
4 بزرگراه جیمز دالتون آمریکا
5 اسکیپر کانیون نیوزلند
6 ال کاراکول شیلی و آرژانتین

اما حالا سوال اینجاست که چرا این جاده در جایگاه نخست این لیست قرار دارد. با کمی دقت در تصاویر موجود از این جاده دلیل این ترسناکی را می توان کشف کرد. مسلما دوچرخه سواری رو به بالا یا رو به پایین جاده ای مثل جاده یونگاس به طول 69 کیلومتر به دلایل زیر می تواند بسیار خطرناک باشد:

  • مه غلیظ
  • زمین لغزش
  • آبشارها
  • سقوط سنگ ریزه در هر پیچ

چرا جاده یونگاس معروف به جاده مرگ است

معرفی جاذبه های گردشگری جاده یونگاس

همان طوری که در ابتدای مطالب نیز گفته شد، جاده یونگاس در واقع یک پیست دوچرخه سواری به طول 69 کیلومتر می باشد که دو شهر لاپاز و کوریکو را به هم متصل می کند و جزء برترین جاذبه های گردشگری بولیوی نیز محسوب می شود. اهمیت گردشگری در این جاده تا جایی است که همه ساله در حدود 25000 توریست از این جاده بازدید می کنند. اما مهمترین جاذبه گردشگری این جاده همان طبیعت بکر و با شکوه یونگاس می باشد.

شما با دوچرخه سواری در این جاده می توانید جنگل سرسبز این منطقه را با چشم اندازهای فوق العاده زیبا مشاهده و لذت ببرید. در این منطقه از کشور بولیوی انواع گونه های گیاهی نایاب را می توان مشاهده کرد. علاوه بر این پوشش گیاهی متراکم، وجود آبشارهای مرتفع در میانه جاده یونگاس یکی دیگر از جاذبه های چشم نواز یونگاس می باشد. موضوع جالب و باورنکردنی دیگر درباره جاده یونگاس آب و هوای مینیمم تا ماکسیمم آن می باشد. این بدان معناست که گردشگران باید آمادگی طی مسیر از قله های برفگیر آند تا جنگل های گرمسیری بولیوی را داشته باشند.

معرفی جاذبه های گردشگری جاده یونگاس

رعایت نکات ایمنی در جاده یونگاس

در همان نگاه اول می توان گفت که جاده یونگاس از شرایط بسیار مخاطره آمیز و خطرناکی برخوردار است و سطح ریسک مسافرت در این جاده بسیار بالاست مخصوصا اگر فرد نکات ایمنی فردی را در این جاده دستکم بگیرد. اولا به دلیل وجود شرایط آب و هوایی کاملا متغییر در این جاده آوردن کوله پشتی محتوی وسایل ضروری سفر از اقدامات ضروری و مهم محسوب می شود. ثانیا به هنگام دوچرخه سواری حتما باید به این موضوع دقت کرد که در هر پیچ ممکن است سنگهای بزرگی از جاده کنده شود و همین امر باعث حواس پرتی و انحراف شما از جاده شود. پس بنابراین حرکت در مسیر صحیح و داشتن توجه کامل می تواند در این مسیر ایمنی و راحتی را به ارمغان بیاورد. مسئله دیگر وجود سنگ های بزرگ در وسط جاده است که در صورت عدم توجه به جلو ممکن است دوچرخه شما به آن برخورد کند و یا گاها مه غلیظ در جاده رخ می دهدو در این مواقع باید حسابی مراقب باشید!

بنابراین شما در جاده یونگاس همزمان با لذت بردن از چشم اندازهای زیبای بین مسیر همچنین بایستی نکات ایمنی را هم رعایت کنید تا سفر ایمنی داشته باشید. یکی از مقاصد گردشگری جذاب برای ایرانیان، اروپاست. برای همین نیز مطمئنا امسال نیز بازار مسافرت به کشورهای اروپایی در بین هموطنان ایرانی داغ است و خیلیها از همین الان به فکر تهیه ویزای شنگن خود می باشند. اما عزیزان بایستی بدانند که مدت اقامت در اروپا با این نوع ویزا نهایتا 90 روز بوده و این ویزا منجر به اخذ اقامت اروپا نمی شود. جهت اطلاع از سایر شرایط و مقررات درباره ویزای توریستی اروپا یا همان ویزای شنگن با ما در مجموعه سفیران سفر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *