آمریکا

تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا یک ساختمان سرگرمی در شهر نیویورک می باشد که توانسته است توجه اغلب گردشگران خارجی را به سوی خود جلب کند. این تالار موسیقی درست در خیابان 1260 آمریکاس در داخل مرکز راکفلر در میدتاون منهتن قرار دارد. این تالار موسیقی توسط ادوارد دورل استون و دونالد دسکی به سبک آرت دکو طراحی و ساخته شده است. این تالار شامل دو سالن نمایش بوده و ظرفیت کل تالار نیز حدود 5931 تماشاچی می باشد.

تالار موسیقی مذکور در 27 اکتبر سال 1932 افتتاح شده و هم جزء مکان های تاریخی ملی ثبت شده ایالات متحده و هم جزء فهرست لندمارک های نیویورک سیتی (NYC) به حساب می آید. از مهمترین کاربردهای این تالار نیز می توان به اجرای کنسرت ها، شوها، نمایش های تلویزیونی و مسابقات ورزشی اشاره کرد. طراحی داخلی و خارجی تالار موسیقی رادیو سیتی از سبک آرت دکو بهره می برد و از قسمتهای مختلفی مثل لابی ها و گراند فویر، سالن شنوندگان، بالکن های طبقاتی، لانژ اصلی و اتاق خارج از صحنه نمایش تشکیل شده است. مجموعه سفیران سفر با ارائه کاملترین مقالات و اخبار گردشگری همچنین آماده ارائه مشاوره تخصصی به هموطنان عزیز نیز می باشد.

تاریخچه تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

ساخت مرکز راکفلر بین سال های 1932 و 1940 میلادی بر روی زمینی که جان. دی راکفلر از دانشگاه کلمبیا اجاره کرده بود انجام شد. اساسا محل مرکز راکفلر چنین درنظر گرفته شده بود که توسط خانه اپرا برای اپرای متروپلیتن تصاحب شود. در سال 1928، بنجامین ویستار موریس و طراح جوزف اوربان کارشناسان و معمارانی را برای ارائه طرح هایی استخدام کردند. با این وجود، ساختمان جدید برای اپرا خیلی بزرگ و پر هزینه بود و از همین رو نیاز به تامین کمک مالی احسایس می شد. نهایتا این پروژه حمایت جام دی. راکفلر را به دست آورد. نمایی از ساختمان تالار موسیقی رادیو سیتی را در زیر مشاهده می کنید:

ساختمان تالار موسیقی رادیو سیتی

اما خانه اپرای برنامه ریزی شده به خاطر دلایل مختلفی در دسامبر سال 1929 کنسل شد و راکفلر با RCA جهت ساخت مرکز راکفلر به عنوان یک مجتمع رسانه جمعی با 4 سالن نمایش مذاکره کرد. نهایتا این طرح به دو سالن نمایش تقلیل پیدا کرد. در این بین نام سالن موسیقی بین المللی بعد به تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا تبدیل شد. این نام نیز برگرفته از نام یکی از مستاجران اول این مجموعه یعنی شرکت رادیویی آمریکا (RCA) می باشد که مجتمع رسانه های جمعی موسوم به رادیو سیتی را در سمت غرب مرکز راکفلر برنامه ریزی کرد. طبق برنامه، ساخت این بنا در دسامبر 1931 شروع شده و خود بنا به طور کامل در 27 دسامبر سال 1932 افتتاح شد.

تاریخچه تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

درباره اهداف ساخت تالار موسیقی رادیو سیتی

در کل هدف از ساخت این تالار موسیقی در شهر نیویورک نیز استفاده از ساختمانی برای کاربرد در کنسرت ها، شوها، نمایش های تلویزیونی و مسابقات ورزشی می باشد. اگر چه تالار موسیقی رادیو سیتی در درجه اول برای میزبانی از نمایش های صحنه ای مدنظر بود اما از دهه 1970 این تالار میزبان اجراهایی در فرمت خاص فیلم و صحنه شد و به محل یا لوکیشن فیلم های مختلف تبدیل شد. و حالا نیز این تالار از کنسرت هایی شامل کنسرت های موسیقی پاپ و راک و شوهای روی صحنه زنده مثل ویژه برنامه کریمس رادیو سیتی میزبانی می کند. تصویر پایین نشانگر نمونه نمایش برنامه کریمس رادیو سیتی می باشد:

نمایش برنامه کریمس رادیو سیتی

این تالار همچنین میزبان وقایع و رویدادهای تلویزیونی مختلف شامل جوایز گرامی، جوایز تونی، جوایز روزانه امی، جوایز موسیقی ویدیو MTV و NFL Draft می باشد.

درباره اهداف ساخت تالار موسیقی رادیو سیتی

بخش های مختلف تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

تالار موسیقی رادیو سیتی در طرف شرقی خیابان ششم بین خیابن های 50- ام و 51- ام قرار دارد. تالار مذکور از قسمتهای مختلفی مثل لابی ها و گراند فویر، سالن شنوندگان، بالکن های طبقاتی، لانژ اصلی و اتاق خارج از صحنه نمایش تشکیل شده است. قسمت هایی که هر کدامیک برای بازدیدکنندگان جذابیت خاص خودش را دارد و از این قرار هستند:

تالار شنوندگان: یکی بخش های مهم و پربازدید تالار موسیقی رادیو سیتی تالار شنوندگان بزرگش می باشد که از زمان افتتاح تالار موسیقی بزرگترین تالار شنوندگان در جهان محسوب می شود. این تالار بسیار بزرگ و فضادار می باشد. تمرکز طراحی این تالار بیشتر بر روی طاق بزرگ و بیضی شکلا آن می باشد که ارتفاعش به حدود 18 متر و عرض آن نیز به حدود 30 متر می رسد. همچنین این بخش ظرفیتی در حدود 5960 صندلی برای تماشاچیان دارد.

تالار شنوندگان بخشی از تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

لابی ها و گراند فویر: ورودی تالار موسیقی در گوشه جنوب غربی این ساختمان قرار دارد جایی که لابی های فروش بلیط قرار دارد. هر دو لابی شامل طبقات تیرازو و دیوارهای مرمری است. در این میان، لابی بلیط که از طرف خیابان ششم بین خیابان هلی 50- ام و 51- ام قابل دسترسی است بزرگتر از دو لابی می باشد. تصویری از اتاق VIP (سوئیت روکسی) را در زیر مشاهده می کنید:

لابی ها و گراند فویر در تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

بالکن های طبقاتی: تالار موسیقی رادیو سیتی همچنین شامل بالکن های طبقاتی در دیوار پشتی تالار شنوندگان و نیز یک لانژ اصلی در زیر زمین می باشد. همان طوری که در تصویر زیر هم مشاهده می شود، بالکن های طبقاتی یا همان اشکوب ها توخالی بوده و هر سه بالکن در بالای صندلی های پشتی ارکستره روی هم طراحی شده اند. برای دسترسی به این بالکن ها نیز رمپ های کناری در اختیار تماشاچیان قرار دارد. از دیگر نکات جالب توجه در اینباره اینکه هر یک از سه بالکن دارای اتاق سیگار، لانژ زنان و اتاق های استراحت زنان و مردان می باشد.

بالکن های طبقاتی در تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

لانژ اصلی: در حقیقت لانژ اصلی در زیر زمین تالار موسیقی با طراح های زیبا شبیه طرح های گراند فویر تزئین شده است. دیوارهای لانژ متشکل از پرماتکس سیاه می باشد که ماده جدیدی در زمان ساخت تالار موسیقی بود. سقف لانژ دارای مشخصه های نور الماس شل می باشد که توسط تیرهای الماسی شکل نگهداری می شود.

لانژ اصلی در تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

منطقه خارج از صحنه نمایش: که شامل اتاق هایی است که در آن اتاق ها عوامل تولید مشغول آماده سازی اجرای خود می شوند. اتاق های این بخش شامل استودیو فرش، فروشگاه صحنه یا سن، اتاق های لباس برای 600 نفر و اتاق سبز برای مهمانان مجریان و یک خوابگاه می باشد. تصویری از اتاق سبز یا گرین روم تالار موسیقی را در زیر ملاحظه می کنید:

منطقه خارج از صحنه نمایش در تالار موسیقی رادیو سیتی در آمریکا

لزوم استفاده از اطلاعات دسته اول در صنعت گردشگری امروزی برای همگان عیان است و به همین دلیل گردشگران و علاقه مندان سفر می توانند اطلاعات توریستی مدنظر خود را از مجموعه سفیران سفر جویا شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *