در واقع اتاق های جنگ چرچیل در لندن علاوه بر اینکه یک جاذبه توریستی است بلکه ناگفته ها و پشت صحنه هایی از جنگ جهانی دوم را روایت میکند. اصولا این اتاق های جنگ همان قرارگاه های زیرزمینی مخفی بودند که نخست وزیر وینستون چرچیل در طول جنگ جهانی دوم در آن اتاق ها زندگی و کار می کرد. این اتاق های سری حدود 84 سال پیش یعنی در سال 1938 میلادی طراحی و ساخته شد و در سال 1984 میلادی نیز به عنوان یک موزه تاریخی تحت عنوان اتاق های جنگ چرچیل به روی بازدیدکنندگان باز شد. و حالا گردشگران به صورت همه روزه از ساعت 9:30 صبح تا 6 عصر میتوانند از این موزه تاریخی دیدن کنند. در ادامه با ما در سایت سفیران سفر همراه باشید تا به اطلاعات کاملتری پیرامون اتاق های جنگ چرچیل دست یابید.
اتاق های جنگ؛ محل کار و زندگی چرچیل در لندن
در همین ابتداء باید خاطر نشان شد که اتاق های جنگ چرچیل Churchill War Rooms موزه ای در شهر لندن و یکی از 5 شعبه موزه جنگ امپراطوری است. این موزه متشکل از چندین اتاق جنگ می باشد که با همدیگر یک مجموعه تاریخی زیر زمینی را تشکیل می دهند. مجموعه ای که در جریان جنگ جهانی دوم میزبان اعضای دولت بریتانیا علی الخصوص نخست وزیر وینستون چرچیل بودند. بنابراین این اتاق ها یادآور ایام سخت جنگ جهانی و زندگی و کار مخفیانه نخست وزیر و اعضای کابینه او در آنها می باشد:
تاریخچه و هدف از ساخت اتاق های جنگ چرچیل در لندن
ایده اولیه ساخت اتاق های جنگ چرچیل در لندن توسط کمیته دفاع امپراطوری در قالب دفتر امور مطرح شد. دفتر مذکور نتیجه گرفت که بهترین مکان برای در پناه ماندن از بمباران های روزانه نیروهای متخاصم آلمانی احداث ادارات دولتی زیرزمینی (NPO) می باشد. مکان این کار نیز زیر ساختمان خزانه داری در منطقه وایت هال وست مینستر تعیین شد. بنابراین کار تبدیل این زیرزمین به ادارات دولتی جدید نیز در ژوئن سال 1938 میلادی تحت نظارت ایسمای و سر لزلی هولیس آغاز شد. آنها کار ساخت اتاق های جنگ کابینه را در 27 آگوست سال 1939 میلادی یعنی درست یک هفته قبل از اعلان جنگ بریتانیا به آلمان کاملا به پایان بردند. اتاق هایی که از آن زمان تا پایان جنگ جهانی دوم WW2 مورد استفاده دولت بریتانیا مخصوصا نخست وزیر چرچیل و وزرای کابینه اش قرار گرفت.
اتاق های جنگ چرچیل؛ موزه ای معروف در لندن!
استفاده عملیاتی از اتاق های جنگ نیز در طول مدت زمان جنگ جهانی دوم ادامه یافت تا اینکه در آگوست سال 1945 میلادی یعنی همان سال محاصره ژاپن، تخلیه شد. پس از جنگ نیز این اتاق ها به عنوان یک میراث تاریخی مدنظر قرار گرفت و مسئول حفاظت از آن نیز وزارت کار و بعدا دپارتمان محیط زیست تعیین شد. تا اینکه در اوایل دهه 1980 از موزه جنگ سلطنتی خواسته شد تا مدیریت این محل را بر عهده بگیرد و بدین ترتیب بود که اتاق های جنگ چرچیل در لندن در آوریل سال 1984 به روی عموم باز شد. نمایی از ورودی موزه اتاق های جنگ چرچیل را در تصویر پایین ملاحظه می کنید:
این موزه در سال 2005 پس از یکسری بازسازی ها با عنوان موزه چرچیل و اتاق های جنگ کابینه باز افتتاح شد. ولی در سال 2010 عنوان این موزه به اتاق های جنگ چرچیل خلاصه شد.
معرفی اتاق های جنگ چرچیل در لندن
همان طوری که از نام این مجموعه تاریخی هم بر می آید، آن متشکل از چندین اتاق می باشد. و از بین اتاق های مذکور نیز دو اتاق از اهمیت خاصی برخوردار بودند. یکی از این اتاق ها، اتاق نقشه بود که توسط افسران نیروی دریایی بریتانیا برای گزارش دهی روزانه به پادشاه، نخست وزیر و نیز فرماندهان نظامی استفاده می شد. اتاق دوم نیز اتاق کابینه بود که کارش را در 10 می سال 1940 بود و نخست وزیر از همین اتاق به عملیات جنگی و امور کشوری نظارت داشت. از دیگر اتاق های این مجموعه می توان به اتاق تلفن ترانس آتلانتیک و اتاق خواب و دفتر شخصی چرچیل اشاره کرد.
نحوه دسترسی و شرایط بازدید از اتاق های جنگ چرچیل
ابتداء از موقعیت جغرافیایی اتاق های جنگ چرچیل شروع می کنیم. اتاق های جنگ چرچیل در لندن، خیابان کینگ چارلز قرار دارد. برای دسترسی سریع و آسان به این مجموعه تاریخی نیز می توان از ایستگاه مترو وستمینستر استفاده کرد. این مجموعه تاریخی همه روزه از ساعت 9:30 صبح تا 6 عصر به روی کلیه بازدیدکنندگان باز است. هزینه بلیط ورودی و بازدید از اتاق های جنگ چرچیل در لندن برای هر فرد بزرگسال نیز حدود £ 26.35 (پوند) می باشد. در ضمن مدت زمان پیشنهادی برای بازدید از اتاق های جنگ چرچیل در لندن نیز بین 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت می باشد.
مراحل درخواست ویزای ویزیتور استاندارد انگلستان
همان طوری که در جریان هستید تقریبا از سال 2020 قوانین سفر به انگلستان کمی تغییر یافته است و مسافران و گردشگران برای انجام مسافرت به این کشور نیازمند درخواست ویزای ویزیت استاندارد هستند. ویزایی که دوره اقامت 6 ماهه ای را به دارندگانش می دهد و از زمان صدور نیز حتی تا 10 سال نیز معتبر است. اما متقاضیان برای درخواست این ویزا ابتداء بایستی با مراحل اخذش آشنا شوند. قبل از هر چیزی نیز بایستی بدانید که درخواست ویزای مذکور آنلاین بوده و این کار از طریق تکمیل فرم درخواست در وب سایت https://visas-immigration.service.gov.uk انجام می گیرد. مراحل پروسه اخذ ویزای ویزیتور استاندارد انگلستان 2024 از این قرار است:
- تکمیل فرم درخواست ویزای ویزیتور استاندارد
- جمع آوری مدارک لازم برای درخواست ویزای انگلستان
- تعیین وقت مصاحبه ویزای انگلستان
- حضور در جلسه انجام مصاحبه
ممکن است تایم رسیدگی به درخواست ویزای ویزیتور استاندارد انگلستان نیز از چند هفته تا جتی یک ماه نیز طول بکشد و از همین رو به متقاضیان توصیه می شود که حتما از 3 ماه قبل برای این کار اقدام نمایند. برای اطلاع کامل از شرایط، مدارک و هزینه لازم بمنظور اخذ ویزای توریستی از هر کشوری از جهان توصیه می شود این موضوع را حتما از طریق مجموعه سفیران سروش سعادت پیگیری نمایید.