آمریکا

منطقه فینگر لیکس در آمریکا

منطقه فینگر لیکس در آمریکا

منطقه فینگر لیکس در آمریکا از جاذبه های توریستی ایالت نیویورک است که گردشگران در آن به پیاده روی، کایاک، کمپینگ، ماهی گیری و غیره میپردازند. در مجموع، این منطقه شامل 11 دریاچه می باشد که به آنها دریاچه های بزرگ هم گفته می شود. از بین این دریاچه ها نیز عمیق ترین دریاچه موجود نیز دریاچه سنکا به عمق 618 فوت می باشد. در این منطقه دریاچه های کوچکتر دیگری هم مثل دریاچه های نزدیک کئوکا، وانتا و لاموکا وجود دارد. در ادامه همین نگارش با ما در مجموعه سفیران سروش سعادت همراه باشید تا با جاذبه های معروف و متنوع منطقه فینگر لیکس بیشتر آشنا شوید.

معرفی منطقه فینگر لیکس در آمریکا

فینگر لیکس Finger Lakes به گروهی از دریاچه های یخچالی باریک در غرب- مرکزی ایالت نیویورک آمریکا گفته می شود. این دریاچه ها در دره های شمال- جنوب بین بخش های سیراکیوس در شرق و ژنسیو در غرب قرار می گیرند. منطقه ای که پر از پارک های ایالتی بوده و بیشتر به خاطر چشم اندازهای بکر و زیبایی که دارد و همچنین تفرجگاه های مختف، میوه ها و سبزیجاتش معروف است. اصولا اصطلاح ژئولوژیکی فینگر لیک نیز به یک دریاچه طولانی و کم عرضی در دره یخچالی آوردیپند اشاره می کند. در حالی که نامگذاری آن به اواخر قرن 19 برمی گردد. از بین این دریاچه ها نیز عمیق ترین آنها شامل دریاچه های کایوگا و سنکا می باشد.

معرفی منطقه فینگر لیکس

و حالا در این بخش به معرفی دریاچه های منطقه فینگر لیکس در آمریکا می پردازیم:

  • دریاچه کانسوس (با عمق 20 متر)
  • دریاچه هملوک (با عمق 28 متر)
  • دریاچه کانادیسه (با عمق 29 متر)
  • دریاچه هونویه (با عمق 9.1 متر)
  • دریاچه کانادایگوآ (با عمق 84 متر)
  • دریاچه کئوکا (با عمق 56 متر)
  • دریاچه سنکا (با عمق 188 متر)
  • دریاچه کایوگا (با عمق 133 متر)
  • دریاچه اواسکو (با عمق 54 متر)
  • دریاچه اسکانتلس (با عمق 91 متر)
  • دریاچه اوتیسکو (با عمق 23 متر)

معرفی منطقه فینگر لیکس در آمریکا

تاریخچه منطقه فینگر لیکس در آمریکا

منطقه فینگر لیکس Finger Lakes region شامل شواهدی از اسکان و زیست پیش از ایروکیوس در این منطقه می باشد. بنابراین منطقه فینگر لیکس بخش مرکزی از وطن بومیان ایروکیوس می باشد. قبایل ایروکیوس نیز شامل مردمان سنکا و کایوکا می باشد. در طول دوره های استعماری نیز قبایل بومی دیگر نیز برای حفاظت از ایروکیوس به منطقه فینگر لیکس کوچ کردند. از جمله شهرهای بزرگ ایروکیوس در این منطقه نیز می توان به کاناداسگا، ژویوئون، چونودت و غیره اشاره کرد.

تاریخچه منطقه فینگر لیکس

اما منشا نام فینگر لیکس مشخص نیست. در حال حاضر، قدیمی ترین منبعی که در آن از واژه فینگر لیکس شامل 11 دریاچه بزرگ به کار رفته است مقاله زمین شناسی ایالات متحده اثر توماس چامبرلین می باشد که در سال 1883 میلادی منتشر شده است. این مقاله نیز بعدا نقل قول شده و در سال 1893 در مقاله ای توسط انجمن جغرافیایی آمریکا به چاپ رسید.

جاذبه های گردشگری منطقه فینگر لیکس در آمریکا

جاذبه های گردشگری منطقه فینگر لیکس در آمریکا

منطقه فینگر لیکس در آمریکا از جمله مناطق طبیعی و جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی محسوب می شود. چرا که این منطقه علاوه بر داشتن دریاچه های یازدهگانه همچنین دارای یکسری جاذبه های طبیعی و فرهنگی مختلفی نیز می باشد که از آنجمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:

پارک ایالتی آبشار تائوگاناک: همان طوری که گفته شد، منطقه فینگر لیکس مملو از پارک های ایالتی مختلف می باشد. یکی از این پارک های ایالتی نیز پارک ایالتی آبشار تائوگاناک می باشد که علاوه بر داشتن یک آبشار بزرگ و مرتفع همچنین دارای مسیرهای پیاده روی مختلفی نیز می باشد.

پارک ایالتی آبشار تائوگاناک

پارک ایالتی رابرت اچ. ترمان: این پارک از جمله بهترین پارک های ایالتی موجود در منطقه فینگر لیکس مخصوصا برای شنا و پیاده روی کنار صخره ای محسوب می شود.

پارک ایالتی رابرت اچ. ترمان

تفرجگاه اسکی کوه بریستول: منطقه فینگر لیکس در آمریکا علاوه بر تفریحات تابستانی همچنین مناسب انجام تفریحات زمستانی مثل اسکی نیز می باشد. از جمله بهترین مناطق برای اسکی در فینگر لیکس نیز می توان به تفرجگاه اسکی کوه بریستول اشاره کرد که دارای پیست های مختلفی برای اسکی بازان مبتدی تا حرفه ای می باشد.

تفرجگاه اسکی کوه بریستول

پارک ایالتی آبشار بوترمیلک: از دیگر جاذبه های منطقه فینگر لیکس می توان به این ارک ایالتی اشاره کرد. پارکی به همراه جاذبه های جنگلی خوش منظره و جذاب و نیز استخرهای طبیعی که مناسب شنا هستند.

پارک ایالتی آبشار بوترمیلک

آشنایی با جاذبه های مهم منطقه فینگر لیکس در آمریکا

همان طوری که در مطالب قبلی هم گفته شد، منطقه فینگر لیکس دومین منطقه از مناطق دهگانه ایالت نیویورک محسوب می شود. این منطقه علاوه بر دریاچه های یازده گانه مذکور همچنین دارای جاذبه های دیدنی و مکان های گردشگری مختلفی مثل آبشار سنکا، موزه شیشه کورنینگ، خانه گرانگر، خانه ریچارد دزنگ، کالج ولز، دانشگاه کورنل، خانه سوارد، قلعه بلهورست، موزه هنر جانسون، دانشگاه کورنل، موزه قایقرانی فینگر لیکس، موزه زمین و غیره می باشد.

هر مسافرت خارجی علاوه بر ویزا به مدارک و شرایط دیگری هم مثل پاسپورت معتبر، بیمه سفر و غیره نیز نیاز دارد. بنابراین گردشگران برای انجام سفر خارجی خود علاوه بر دریافت ویزای توریستی لازم است برای تهیه سایر مدارک و نیز آماده سازی تجهیزات و لوازم سفرشان نیز اقدام کنند. مسافران و گردشگران گرامی به منظور آگاهی کامل در خصوص شرایط و نیازمندی های یک سفر خارجی مطمئن می توانند با مشاوران ما در مجموعه سفیران سروش سعادت در ارتباط باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *