استرالیا

دریاچه هیلیر در استرالیا

دریاچه هیلیر در استرالیا

دریاچه هیلیر در استرالیا یا دریاچه صورتی این کشور یکی از زیباترین جاذبه های طبیعی استرالیا است که بسیار مورد بازدید قرار می گیرد. در واقع رنگ صورتی این دریاچه با رنگ آبی اقیانوس آرام باعث ایجاد کنتراست زیبایی از رنگ ها شده و جذابیت دیدن این دریاچه را دو چندان کرده است. این دریاچه نوعی دریاچه شور در حاشیه جزیره میدل آیلند از بزرگترین جزایر در منطقه گلدفیلدز- اسپرانس در ساحل جنوبی وسترن استرالیا قرار دارد. این دریاچه با یک ساحل نازک و درازی از اقیانوس آرام جدا شده است. علاوه بر اطلاع از انواع جاذبه های توریستی استرالیا شما می توانید سوالات تخصصی خود درباب اقامت یا تابعیت استرالیا 2023 را با ما در مجموعه سفیران سفر در میان بگذارید.

درباره دریاچه هیلیر در استرالیا

دریاچه هیلیر یا دریاچه صورتی در استرالیا

دریاچه هیلیر یا Lake Hillier دریاچه ای به طول 600 متر و عرض 250 متری در گلدفیلدز اسپرانس، استان وسترن استرالیا می باشد. این دریاچه با یک ساحل شنی و در ادامه با جنگل متراکم از درختان نوع پیپربارک و اکالیپتوس احاطه شده است. اگر به تصاویر این دریاچه هم توجه کرده باشید، عمده ترین مشخصه دریاچه هیلیر در استرالیا رنگ صورتی درخشان آن می باشد. به طوری که با ریختن آب این دریاچه در ظرفی نیز رنگ آن حفظ می شود. عقیده بر این است که وجود رنگ صورتی به واسطه وجود اورگانیسم یا موجودات ریزی به نام علمی دونالیلا سالینا می باشد.

از دیگر دلایل علمی برای صورتی بودن رنگ این دریاچه وجود باکتری های هالوفیلیک در دانه های نمک این دریاچه می باشد. در واقع توجیه علمی دیگر برای صورتی بودن آب این دریاچه واکنش بین نمک و بیکربنات سدیمی است که در آب این دریاچه یافت می شود. اما شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که کاشف دریاچه هیلیر چه کسی بوده است؟ اولین بار این دریاچه در سال 1802 میلادی توسط دریانورد و نقشه بردار اروپایی به نام متیو فیلندرز کشف شد. او کسی بود که پس از کشف این دریاچه از آن نموه برداری کرده و به وجود این دریاچه در مجله اش اشاره کرد. در تصاویر زیر نیز می توان زیبایی های دریاچه هیلیر و مخصوصا کنتراست رنگ صورتی این دریاچه را با رنگ آبی اقیانوس آرام را مشاهده کرد:

دریاچه هیلیر یا دریاچه صورتی در استرالیا

حقایقی درباب دریاچه هیلیر در استرالیا

دریاچه هیلیر در استرالیا یکی از جاذبه های توریستی معروف و دیدنی این کشور می باشد که با مساحتی حدود 15 هکتار در منطقه گلدفیلدز- اسپرانس از توابع استان وسترن استرالیا قرار دارد. برای آشنایی بیشتر با این دریاچه زیبا بهتر است کمی هم درباره حقایقی از این دریاچه آشنا شویم:

  • آب دریاچه هیلیر به دلیل سطح شوری بالا اصلا قابل شرب نمی باشد.
  • تنها ارگانیسم های زنده موجود در این دریاچه ریزموجوداتی شامل دونالیلا سالینا (جلبک قرمز)، باکتری های هالفلیک قرمز و باکتریوبرین می باشد.
  • دریاچه هیلیر تنها دریاچه صورتی در جهان و حتی خود کشور استرالیا نیست!
  • این دریاچه زیبا در مختصات جغرافیایی 34°5′45″S 123°12′10″E قرار دارد.
  • در اوایل قرن 20 به مدت 6 سال از این دریاچه نمک استخراج شده است.
  • بهترین شیوه برای بازدید از این دریاچه زیبا، پروازهای علمی با هلی کوپتر می باشد.

حقایقی درباب دریاچه هیلیر در استرالیا

پیاده روی و شنا در دریاچه هیلیر در استرالیا

گردشگرانی که از دریاچه هیلیر در استرالیا دیدن می کنند علاوه بر دیدن جاذبه های جذاب و زیبا و عکاسی در دل طبیعت ناب استرالیا همچنین به تفریحات و فعالیت های مفرح دیگری می پردازند. یکی از این فعالیت های تفریحی در اطراف دریاچه هیلیر پیاده روی در اطراف آن می باشد. اما علی رغم وجود سطوح محتوای نمک بالا، دریاچه هیلیر برای شنا کردن نیز ایمن می باشد و خیلی از گردشگران در بازدید از این دریاچه تنی هم به آب این دریاچه می زنند. اما روش های مختلفی برای رسیدن به دریاچه مذکور و بازدید از آن وجود دارد. پروازهای سنیک با هلی کوپتر از روش های بسیار رایج می باشد. این پرواز توسط شرکت پروازهای سنیک اسپرانس Esperance scenic flights انجام می شود. تصاویری از پرواز بر روی دریاچه هیلیر در استرالیا را در زیر مشاهده می کنید:

پیاده روی و شنا در دریاچه هیلیر در استرالیا

تور هوایی دریاچه هیلیر در استرالیا

همان طوری که گفته شد، یکی از بهترین شیوه ها جهت بازدید از دریاچه هیلیر در استرالیا رزرو تور هوایی دریاچه هیلیر+ کیپ لا گراند به طول 300 کیلومتر است. مدت این پرواز حدود 1 ساعت و 30 دقیقه بوده و هزینه بلیط بزرگسالان حدود AU$425 (دلار استرالیا) و هزینه بلیط کودکان حدود AU$360 (دلار استرالیا) می باشد. نقطه شروع این تور نیز از فرودگاه اسپرانس می باشد. مسیر این پرواز از خلیج اسپرانس شروع شده و سپس از پارک ملی کیپ لا گراند عبور می کند و از ریچرچه آرکیپلاگو تا میدل آیلند و دریاچه هیلیر ادامه می یابد. اما مکان های جذاب و دیدنی در امتداد این مسیر مسافرتی عبارتند از:

  • اسپرانس تاون و نیو جتی
  • وودی آیلند
  • پارک ملی کیپ لا گراند
  • قله فرنچمن
  • لاکی بی یا خلیج لاکی
  • اورلئان بی
  • ساحل وارتون
  • کیپ آرید
  • دریاچه هیلیر زیبا

همچنین گردشگران در خلال این سفر ماجراجویانه می توانند وال های مهاجر را هم ببینند. بهترین زمان نیز برای دین این وال ها از ماه جولای تا اکتبر می باشد. تصاویری از نهنگ های مهاجر در آب های ساحل وارتون را در ذیل مشاهده می کنید:

نهنگ های مهاجر در آب های ساحل وارتون

سفر به استرالیا صرفا از طریق اخذ ویزای توریستی استرالیا (سابکلاس 600) امکان پذیر است و اخذ ویزای مذکور نیز صرفا از طریق ارائه درخواست به سفارت این کشور امکان پذیر است. اما نباید فراموش کرد که این ویزا از نوع اقامت موقتی استرالیاست و اخذ اقامت دائم این کشور صرفا از طریق ویزای کاری استرالیا (سابکلاس 189) امکان پذیر است. ما در مجموعه سفیران سفر متقاضیان اخذ انواع ویزای استرالیا 2023 را با کلیه شرایط و الزامات اخذ اقامت استرالیا از این طریق آشنا می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *