ترکیه

بهترین بازارهای خرید در استانبول

بهترین بازارهای خرید در استانبول

استانبول با داشتن مراکز خرید و بازارهای بیشماری که انواع مختلفی از اقلام را با کیفیت عالی و با قیمتی پایین عرضه می کنند، پناهگاه خریداران است. بهترین بازارهای خرید در استانبول در سراسر این شهر پراکنده هستند. این بازارها یا هر روز باز هستند یا هفته ای یکبار برگزار می شوند و محلی برای معامله با فروشندگان برای خرید طیف وسیعی از بهترین کالاهای استانبول با قیمت ارزان، از جمله محصولات تازه مزرعه، محصولات ارگانیک، سوغاتی های مقرون به صرفه، کیف های دستی چرمی، لباس و سایر موارد هستند. تیم سفیران سروش سعادت این مقاله را برای ایرانیانی که به منظور گردشگری به استانبول می روند و قصد خرید از بازارهای سنتی این شهر را دارند تهیه نموده است.

بررسی بهترین بازارهای خرید در استانبول

مراکز خرید را می توان به عنوان یک مفهوم بسیار جوان در ترکیه در نظر گرفت، زیرا تاریخچه آن صرفا به اواخر دهه 80 بر می گردد. اما بازار قدمتی بسیار بیشتر دارد. در گذشته بازار قلب زندگی تجاری بود اما امروزه مراکز خرید بزرگ جایگزین بازارها شده اند. با این حال هنوز هم بازارها وجود دارند و به بقای خود ادامه می دهند. بازارهای تاریخی استانبول علاوه بر اینکه در میان مکان های دیدنی اصلی شهر قرار دارند، عنوان محبوب ترین مکان های خرید این شهر را نیز به خود اختصاص داده اند.

بازارهای ترکیه چیزی فراتر از میوه و سبزیجات ارائه می دهند. تقریبا هر چیزی را می توان در بازارهای معرفی شده در این مقاله یافت. منسوجات در محبویت بازارها سهم بسزایی دارند. این بازارها کیفیت پایین ندارند. منسوجات و محصولات چرمی مارک های معروف در ترکیه تولید می شود. بیشتر این مارک ها مازاد صادرات یا اقلام معیوب خود را به بازارها می دهند تا با یا بدون نشان دادن نام تجاری به فروش برسانند. در اینجا فهرستی از 5 مورد از بهترین بازارهای خرید در استانبول را ارائه می کنیم:

  • بازار فاتیح
  • بازار یشیلکوی
  • بازار بشیکتاش
  • بازار اولوس
  • بازار کادیکوی

بررسی بهترین بازارهای خرید در استانبول

بازار فاتیح جزو بهترین بازارهای خرید در استانبول

از آنجا که منطقه فاتح در قسمت تاریخی استانبول واقع شده است، قدیمی ترین و همچنین بزرگترین بازار این شهر را دارد. مردم محلی بیشتر از آن به عنوان Çarşamba Pazarı یا بازار چهارشنبه یاد می کنند، زیرا Çarşamba (چهارشنبه) روز این بازار است. این بازار بین ساعت 5 صبح تا 9 شب باز است. حدود 1290 فروشنده، 4800 غرفه و حدود 2500 دست فروش در 7 خیابان اصلی و 17 خیابان تاریخی فاتح این بازار را شکل می دهند. Fatih pazarı یا همان بازار فاتیح جایی است که تقریباً می توان انواع مختلفی از میوه ها، سبزیجات و لباس تا انواع مواد شوینده و وسایل خانگی را پیدا کرد. یک امتیاز دیگر برای گردشگران این است که این بازار فرصتی عالی برای تجربه زندگی محلی واقعی طبقه متوسط فراهم می کند.

معرفی بازارهای یشیلکوی و بشیکتاش

دیگر بازار چهارشنبه، بازار یشیلکوی واقع در یشیلکوی (به معنای دهکده سبز) می باشد. این منطقه به دلیل فضای نسبتاً سبزتر و کلاس بالای خود شناخته شده است. می توان مجموعه ای از محصولات با کیفیت بالا را در این بازار کاملاً سازمان یافته پیدا کرد. Yeşilköy pazarı یا بازار یشیلکوی با پوششی 12 هزار متر مربعی دارای 2000 غرفه، نماهای گل و گیاه، کافه های چای پراکنده و سرویس بهداشتی می باشد. بیشتر دکه ها کارت اعتباری را می پذیرند، اما قیمت ها ممکن است در مقایسه با بازارهای دیگر کمی بالاتر باشد.

بشیکتاش بازار هفتگی کوچکی فقط با 400 غرفه می باشد که شنبه ها دایر است. Beşiktaş pazarı یا بازار بشیکتاش هنوز هم محصولات دیگری مانند کفش، کیف، جواهرات غیرمعمول و منسجویات خانگی را که در جاهای دیگر نیز می توان یافت ارائه می دهد. بازار از سحر شروع به کار می کند و تا غروب دایر است.

بازار فاتیح جزو بهترین بازارهای خرید در استانبول

معرفی بازارهای اولوس و کادیکوی

Ulus pazari یا بازار اولوس به عنوان sosyete pazari یا بازار جامع نیز شناخته می شود. دلیل این نامگذاری تنوع در نمایش محصولات برند واقعی و فیک می باشد. با این حال، در سال 2005 به دلیل مزاحمتی که در این محله ایجاد کرده بود، تعطیل شد. پس از یک وقفه طولانی sosyete pazarı با یک منطقه دائمی در مقابل منطقه قدیمی قرار گرفت. به همین دلیل، این روزها دیگر در اولوس نیست، بلکه در اورتاکوی است. اما هنوز چیزهای خوبی مانند Gap، آدیداس، تی شرت های فرد پری، ژاکت، شلوار و پیراهن Abercrombie، چکمه های Burberry، تی شرت های Ralph Lauren و کیف های ضروری Louis Vuitton را دارد. همچنین می توان جلیقه های واقعی خز و چرمی، کت ها و همچنین محصولات آرایشی و موارد دیگر را در آن پیدا کرد. این بازار پنجشنبه ها از ساعت 8 صبح تا 7:30 بعد از ظهر باز است.

کادیکوی، بازار سنتی دیگر در روزهای سه شنبه و جمعه در Kadıköy در سمت آسیایی استانبول قرار دارد. هرچه زمان می گذشت، این بازار نیز همراه با شهر گسترش می یافت. در نتیجه، Kadıköy pazarı یا بازار کادیکوی با مسدود شدن ترافیک در روزهای بازار، بیشتر و بیشتر به یک معضل برای زندگی شلوغ شهر تبدیل شد. بنابراین، در دسامبر 2008، آن را از مکان سنتی خود در Altıyol به یک منطقه 40000 متر مربع مدرن، با کمتر از 4000 غرفه و یک پارکینگ در Fikirtepe منتقل کردند. این بازار به دلیل تعداد زیادی از زنان بازدید کننده و همچنین زنان غرفه دار معروف است.

چند مورد دیگر از بهترین بازارهای خرید در استانبول

بهترین بازارهای استانبول به همین 5 بازار ختم نمی شود و بازارهای خوب دیگری نیز در این شهر وجود دارد که برخی از آن ها عبارتند از:

  • بازار بزرگ: این بازار یکی از قدیمی ترین و بزرگ ترین بازارهای خرید در جهان است که قدمت آن به قرن پانزدهم می رسد. بازار بزرگ بیش از 4000 مغازه مملو از انواع اشیا، از فرش های سنتی ترک، اشیای عتیقه، منسوجات، جواهرات و سرامیک تا کیف های دستی فیک را دارد.
  • بازار ادویه: با کمی پیاده روی از بازار بزرگ می توان به بازار ادویه مصنوعی Eminönü که هفت روز در هفته باز است رسید. این بازار یکی از بازارهای مورد علاقه گردشگران دوربین به دست و سوغات خواه است. این بازار بهترین مکان برای خرید میوه های خشک و خشکبار، ادویه جات، زیتون، روغن و اسانس از بهترین درجه است.
  • بازار صاحافلار: چیزی که در بازارهای خیابانی ترکیه به وفور نمی توان یافت کتاب است. اما بازار کتابفروشی های قدیمی در بیازیت پناهگاه کتاب های قدیمی است. واحه ای در بین بازار بزرگ و مسجد بیازیت، زیر سایبانی از درختان شاه بلوط و اقاقیا، بازار قرن پانزدهم و باغ چای مربوط به آن نقطه داغی برای شاعران، دانشگاهیان و نویسندگان برجسته در اواسط قرن بیستم بود و اکنون روزانه میزبان 23 کتابفروشی است. صحافلار همه چیز دارد، از لوازم التحریر، مواد خوشنویسی، کتاب های درسی، رمان ها تا ادبیات خارجی و مقدس.

چنانچه به دنبال بازدید از بهترین بازارهای خرید در استانبول هستید پیشنهاد می شود هم اکنون با استفاده از خدمات مجموعه سفیران سروش سعادت خود را برای سفر آماده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *